Skip to main content
Voka One

Voka One 2021 - Sessie 2: Sales en tools

Als ondernemer zonder medewerkers kent u het belang van een netwerk. U wilt een onafhankelijk klankbord en uw netwerk een boost geven? U bent op zoek naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen? Dan is Voka One iets voor u. Via het Voka-netwerk kunt u deel uitmaken van de nieuwe Voka One-community op maat van u als ondernemer.

Sales is de motor van elke onderneming, groot of klein. We hebben er dan ook alle belang bij om die motor vlot te laten draaien.

Maar wat als de motor sputtert, of wat als hij in overdrive gaat? Hoe kunnen we onze sales planmatig structureren? Welke tools en technieken kunnen ons hierbij helpen? We leren je een manier aan om jouw salesapparaat optimaal voor je te laten werken en tonen je hoe jouw leads of aanvragen te screenen op hun potentiële waarde.

Spreker

Xander Pruvoost, salesconsultant en salestrainer, kent het belang van een goed salesapparaat.

Deze sessie wordt volledig online gegeven via Zoom.

Schrijf je snel in via deze link en maak deel uit van deze unieke community! Voor meer info kan je contact opnemen met Isabelle Callens

Voka One

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Wanneer

Prijs

Deelname aan Voka One is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Deze community is exclusief voor ondernemers zonder medewerkers!

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group