Skip to main content
 • Home
 • Activiteiten
 • Voka Netwekkers bij Kinepolis Gent en rond het thema duurzaam
netwekkers

Voka Netwekkers bij Kinepolis Gent en rond het thema duurzaam

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we in Kinepolis Gent om te netwerken. Op 21 april 2021 organiseren we de Voka Netwekkers rond het thema Duurzaamheid. We starten naar goede gewoonte om 8.00 uur en gaan actief aan het (net)werk met bedrijven die een passie delen rond duurzaam ondernemen.

Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan! 

De Voka Netwekkers bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de regio - en dit keer met het oog op duurzame samenwerkingen in het kader van Duurzaam ondernemen. Je komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die jouw zaak verder vooruit kunnen helpen.

Een divers publiek

Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, gelden volgende voorwaarden:

 • Gratis en exclusief voor Voka-leden (niet-leden neem contact op met Valérie Smessaert)
 • 1 deelnemer per bedrijf (zaakvoerder of verantwoordelijke medewerker binnen het bedrijf)
 • Beperkte inschrijvingsmogelijkheden voor volgende sectoren:
  • Bankensector
  • Financiële sector uitgezonderd banken (verzekeringen, accountancy...)
  • Uitzendsector
  • Juridische sector

Indien een bepaalde sector volzet is, kun je je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar Joke Van der Burght. We nemen contact op, zodra een plaats vrijkomt.

Programma

 • 08.00 - 08.30 u.: Ontvangst met ontbijt bij Kinepolis Gent
 • 08.30 - 09.30 u.: Collectief netwerkmoment
 • 09.30 - 10.00 u.: Vrij netwerken

Doelgroep

Zaakvoerders en/of verantwoordelijke medewerkers

Informatie en inschrijvingen

Wens je in te schrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’ rechts op deze pagina en geef aan in welke sector je met jouw onderneming actief bent (banken-, financieel, uitzend-, juridisch, andere).

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 16 april 2021.

Onder voorbehoud van versoepeling van de maatregelen ontvangen wij u graag fysiek, rekening houdend met de geldende veiligheidsafspraken. Wij vragen u vriendelijk de nodige afstand te bewaren, steeds een mondmasker te dragen en de voorziene ontsmettende handgels geregeld te gebruiken.

Met dank aan

Het belooft een waardevolle editie te worden in samenwerking met Kinepolis Gent. Decascoop, zoals Kinepolis Gent vroeger heette, zag het licht in het jaar 1981 en was met 12 zalen en 3407 zetels op wereldniveau revolutionair. Kinepolis Gent is partner van het Film Fest Gent en speelt een primordiale rol in het Gentse stads- en studentenleven en de Gentse cultuursector. Kinepolis Gent is voor uw klein of groot event een professionele eventlocatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. De 12 professionele filmzalen hebben een verschillende capaciteit, van 57 tot 550 zetels. Daarnaast zijn er nog twee multifunctionele eventruimtes. De Kinepolis filmzalen werden allemaal uitgerust met de meest recente innovatieve technologieën.
Hun team van account managers staat ook jou persoonlijk bij voor een geslaagde organisatie van je event bij Kinepolis.

Afbeeldingsresultaat voor kinepolis gent logo                 

Daarnaast willen we uiteraard ook onze collega's, verantwoordelijk voor het Voka Charter Duurzaam Ondernemen, bedanken voor de fijne samenwerking en ervaringsuitwisseling.

Afbeeldingsresultaat voor vcdo

Contactpersoon

Joke Van der Burght

Events & Netwerking - Groeitrajecten

Adres

Ter Platen 12
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden

Niet-leden: gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 26 maart 2021. Indien je niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. Je kunt uiteraard steeds een collega sturen in jouw plaats wanneer je onverwacht verhinderd bent. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat