Skip to main content

Voka Netwekkers bij Decola Nutraceutics

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Op 16 juni ontvangt gastheer Decola Nutraceutics collega-ondernemers uit het meetjesland in alle vroegte op hun unieke locatie in Maldegem met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.

Banner Voka Netwekkers

Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan! 

De Voka Netwekkers bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de regio - en dit keer vertoeven we in de regio meetjesland. Je komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die jouw zaak verder vooruit kunnen helpen.

Een divers publiek

Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, gelden volgende voorwaarden:

 • Gratis en exclusief voor Voka-leden (niet-leden neem contact op met Valérie Smessaert)
 • 1 deelnemer per bedrijf (zaakvoerder of verantwoordelijke medewerker binnen het bedrijf)
 • Beperkte inschrijvingsmogelijkheden voor volgende sectoren:
  • Bankensector
  • Financiële sector uitgezonderd banken (verzekeringen, accountancy...)
  • Uitzendsector
  • Juridische sector

Indien een bepaalde sector volzet is, kun je je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar Joke Van der Burght. We nemen contact op, zodra een plaats vrijkomt.

Programma

 • 08.00 - 08.30 u.: Ontvangst met ontbijt bij Decola Nutraceutics
 • 08.30 - 09.30 u.: Collectief netwerkmoment
 • 09.30 - 10.00 u.: Vrij netwerken

Doelgroep

Zaakvoerders en/of verantwoordelijke medewerkers

Informatie en inschrijvingen

Wens je in te schrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’ rechts op deze pagina en geef aan in welke sector je met jouw onderneming actief bent (banken-, financieel, uitzend-, juridisch, andere).

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 11 juni 2021.

Onder voorbehoud van versoepeling van de maatregelen ontvangen wij u graag fysiek, rekening houdend met de geldende veiligheidsafspraken. Wij vragen u vriendelijk de nodige afstand te bewaren, steeds een mondmasker te dragen en de voorziene ontsmettende handgels geregeld te gebruiken.

Met dank aan 

Decola Nutraceutics is een dynamisch en internationaal familiebedrijf onder leiding van Benoit Vermeyen en Michèle Nachtergaele. Samen met hun zonen Gauthier en Bernard spitst het bedrijf zich toe op de ontwikkeling van voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit volgens specifieke gezondheidsconcepten. De ontwikkeling van de producten gebeurt in overleg met een wetenschappelijk team van academici en artsen. De samenstelling van de producten is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op de wetten van de natuurgeneeskunde. De productie verloopt volgens de strengste normen van kwaliteit (GMP en HACCP). 
 
Met een gamma van 50 producten is Decola Nutraceutics intussen een vaste waarde geworden bij artsen, apothekers, osteopaten, gezondheidsprofessionals  maar ook bij consumenten, op gebied van  
•    Stressmanagement – Stress, angst, slapeloosheid, …
•    Darmgezondheid
•    Hormonaal evenwicht - menopauze
•    Cardiovasculaire gezondheid –  Cholesterol, zware benen, microcirculatie
•    Ontgifting 

 

decola

 

Contactpersoon

Joke Van der Burght

Events & Netwerking - Groeitrajecten

Adres

Vliegplein 66
9990 Maldegem

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden

Niet-leden: gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 26 maart 2021. Indien je niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. Je kunt uiteraard steeds een collega sturen in jouw plaats wanneer je onverwacht verhinderd bent. 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat