Skip to main content
luxaviation

Voka meets CCI WaPi @ Luxaviation

Luxaviation is een van de grootste privéluchtvaartmaatschappijen ter wereld. Ga met Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en CCI WaPi op ontdekkingstocht binnen dit unieke bedrijf. 

In juni 2008 startte het in Luxemburg gestationeerde bedrijf binnen vliegtuigonderhoud en chartervluchten met slechts één vliegtuig, een Cessna Citation XLS, en zes teamleden. Na enige tijd begon het bedrijf te groeien alsook de visie van het team: de luchtvaartmarkt consolideren en de kwaliteit en diepgang van de diensten verhogen die aangeboden worden aan klanten. 

Ondertussen bestaat de vloot van Luxaviation uit meer dan 260 vliegtuigen en 1700 werknemers, en is het dan ook één van de grootste privévliegtuigen- en helikopter-operatoren ter wereld geworden. In 10 jaar tijd is het bedrijf gegroeid tot een globaal luchtvaartbedrijf met ondernemingen in Europa, Azië-Stille Oceaan, Afrika, het Midden-Oosten, de Caraïben, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. 

Dit event is volzet. Voor meer info kunt u contact opnemen met Charlotte Dekimpe.

Programma

  • 18.00 uur: Ontvangst
  • 18.15 uur: Toelichting door de gastheer Luxaviation
  • 18.45 uur. Aanvang rondleiding
  • 19.15 uur: Netwerking
  • 21.30 uur: Einde

 

vokawvl    cciwapi

 

Contactpersoon

Charlotte Dekimpe

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Luxaviation Belgium
Kortrijkstraat 345d B
8560 Wevelgem

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan tot 24 uur voor de aanvang van het event door een mail te sturen naar charlotte.dekimpe@voka.be. Indien deze termijn niet gerespecteerd wordt, zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. 

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx