Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Voka Lokaal Zuiderkempen - Bedrijfsbezoek bij Groep Woonontwerp Peter Deckers

Voka Lokaal Zuiderkempen - Bedrijfsbezoek bij Groep Woonontwerp Peter Deckers

Voka Lokaal Zuiderkempen, één van de negen lokale ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen nodigt je uit voor een bedrijfsbezoek bij Groep Woonontwerp Peter Deckers in Heist-op-den-Berg op 13 juni.

Woonontwerp Peter Deckers betekent doorgedreven knowhow en deskundige mankracht onder één dak. Aan de basis ligt het schildersbedrijf van Peter Deckers dat al jarenlang furore maakt. Vandaag helpt het bedrijf u mee het totaalplaatje dat een interieur dezer dagen toch behoort te zijn, compleet te maken, met kwalitatief vakmanschap op hoog niveau en in de breedste zin van het woord. Tijdloze totaalinrichting dus.  Tijdens het bedrijfsbezoek maakt u kennis met het bedrijf in volle werking.  Peter Deckers vertelt u zijn visie op het interieur van vandaag en van morgen.

Programma

  • 16u00 – aanvang
  • Voorstelling door Peter Deckers
  • Rondleiding
  • Receptie en netwerking
  • 20u00 - einde

Meer informatie

Contacteer Peter Van Doninck via peter.van.donick@voka.be of 015 45 10 20.

Voka Lokaal Zuiderkempen
 

Adres

Misweg 3 B
(met wagen bereikbaar via Knotwilgenweg)
2220 Heist-op-den-Berg

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via anissa.fadis@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Feestverhuur Van Rompaey
Banner Hendrickx mei
Banner Allindus
banner VanRoey mei
Banner people coach april-mei
banner AC S Accountants april
Entre Deux Cotes
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse