Skip to main content

Voka Ladies visits kunstateliers Slabbinck

In september werpen we met Voka Ladies een blik achter de schermen bij de kunstateliers van Slabbinck in Brugge. Aan het hoofd van dit familiebedrijf staat Mirabel Slabbinck: een rasechte West-Vlaamse die met het bedrijf intussen internationale bekendheid verworven heeft. Tijdens dit unieke bedrijfsbezoek ontdek je deze verborgen parel – sinds jaar en dag gevestigd in Brugge – en vertelt zaakvoerder Mirabel haar persoonlijke bedrijfsverhaal.

Voka Ladies visits Mirabel Slabbinck

In 1903 startte Hendrik Slabbinck, een vooraanstaand goudborduurder uit Brugge, zijn eigen atelier op de zolder van zijn ouderlijk huis. En met succes! In de loop der jaren is het familiebedrijf uitgegroeid tot de internationale referentie voor liturgische gewaden. Later besliste de vierde generatie om de onderneming verder uit te bouwen en te diversifiëren in hoogwaardig linnen. Vandaag biedt Slabbinck de meest verfijnde collectie bed-, bad- en tafellinnen aan, en realiseert het bedrijf projecten op maat over de hele wereld.

Programma

8.30 uur: Ontvangst met ontbijt
9.00 uur: Het ondernemersverhaal van Mirabel Slabbinck
9.30 uur: Rondleiding in de productie
10.30 uur: Afsluitende koffie en voorziene einde.

Over Mirabel Slabbinck

Als kind bracht Mirabel al vele uren door in haar vaders atelier, waar haar overgrootvader Hendrik de basis legde voor het familiebedrijf. Met meer dan een eeuw ervaring en met de hulp van een toegewijd team van 38 vakkundige dames, kan zij met haar onderneming de hoogste kwaliteit en de snelste levertijd garanderen, wereldwijd. In het atelier wordt elk artikel, zelfs van de basiscollectie, nog steeds stuk per stuk gemaakt. Naast de confectie van de klassieke en hedendaagse collecties is het bedrijf gespecialiseerd in het uitwerken van projecten op maat voor privéwoningen, jacht- en vliegtuiginterieurs.

Voor meer info kan je terecht bij Isabelle Callens.


Voka Ladies, een professioneel netwerk met focus op ondernemerschap, brengt vrouwelijke ondernemers en kaderleden samen met als doel te adviseren, te inspireren en verbinding te creëren.

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Kunstateliers Slabbinck
Lieven Bauwensstraat 18
8200 Brugge

Wanneer

Prijs

  • 65 euro

Voorwaarden

Dit event is exclusief voor Voka-leden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag