Skip to main content
Golf

Voka Golf Trophy 2021

Meet je met collega-ondernemers op de green! Tijdens deze Voka Golf Trophy kun jij samen met je teamgenoten een gooi doen naar de titel van beste golfer uit de Vlaams-Brabantse ondernemerswereld. In het prachtige decor van de Brabantse Golf in Melsbroek speel je in een team met 3 andere ondernemers een wedstrijd over 9 holes tegen andere teams. Naast de prestigieuze Voka Golf Trophy-wisselbeker staan er tal van andere mooie prijzen op het spel. Maar het (spel)plezier, netwerking en ontspanning staan centraal. Zo vinden tijdens de wedstrijd tal van leuke, uitdagende of lekkere activaties plaats. Na de prijsuitreiking sluit je af met een diner.

Voor elk niveau

Dankzij de gekozen wedstrijdformule (zie hieronder) kunnen spelers met een hoge, gemiddelde of lage handicap toch samen spelen en verloopt de wedstrijd met gelijke wapens. Ben je nog maar pas begonnen met golf of doorliep je de Voka Golf Discovery en behaalde je een minimum handicap van 40? Dan ben je helemaal klaar om deel te nemen!

De Voka Golf Trophy is de ideale mix van een spannende wedstrijd, leuke activaties en boeiende contacten. Het prachtige decor van de Brabantse Golf is de kers op de taart!

trophy

Op het programma?

Wie haalt als allereerste de Voka Golf Trophy binnen en gaat met de wisselbeker naar huis?

Met je team van 4 golfers ding je mee naar overwinning. Op het spel staat de allereerste Voka Golf Trophy-wisselbeker. Haal je beste skills dus maar boven. De teams worden zodanig verdeeld dat iedereen kans maakt op de overwinning (zie hieronder bij 'Spelformule')!

Individuele uitdagingen 

  • De Brabantse Golf sponsort een ‘neary’ op hole 7 (par 3) – total field. Wie daar haar of zijn bal het kortst bij de vlag slaat in 1 slag, noteert haar/zijn naam op een speciaal voorzien bordje. Er wordt een meter voorzien om de afstand van bal tot vlag te meten.
  • De ‘longest drive’ is de prijs voor wie de bal het verst slaat met 1 slag op hole 2. Er is een afzonderlijke prijs voorzien voor de beste dame en voor de beste heer.

Activaties aan de holes 

Aan verschillende holes mag je je verwachten aan leuke, lekkere en uitdagende activaties. Wat deze zijn, houden we als verrassing!

Afsluitend diner

In het prachtige clubhouse van de Brabantse Golf sluiten we de eerste Voka Golf Trophy gepast af met een diner waar je met collega golfers en ondernemers kunt nakaarten.

Meer details over de spelformule

Texas Scramble - Stableford

Het spel verloopt in teams van 4 personen. Elke speler slaat af met haar/zijn eigen bal. Vervolgens kiest men de beste bal. Deze wordt gemarkeerd door middel van een tee. Vanop die plaats speelt elke speler opnieuw een tweede slag met haar/zijn eigen bal. De speler wiens bal men kiest, speelt normaal eerst. De andere spelers droppen hun bal binnen een stoklengte van de markering of plaatsen die binnen enkele cm als de bal op het kort gemaaide gedeelte van de baan of op de green ligt. Na de tweede slag van elke speler, kiest men opnieuw de beste bal. Vandaar spelen alle spelers opnieuw een slag, enz. tot de hole is uitgespeeld.

Iedere flight of partij bestaat uit een mix van golfers:

  • 1 speler met een lage WHS-index
  • 1 speler met een hoge WHS-index
  • 2 spelers met een gemiddelde WHS-index

Ieder team krijgt een aantal strokes in functie van de gezamenlijke WHS-index, met name
10% van de som van de playing handicap van alle spelers in de flight.

De winnaar is het team met de hoogste Stableford nettoscore, d.w.z. rekening houdend met de toegekende strokes. Ook de tweede en derde plaats gaan met prijzen naar huis. Voor het beste 'bruto' team is ook een prijs weggelegd: dat is de partij die de beste Stableford score liet noteren zonder rekening te houden met de toegewezen strokes.

Praktisch:

  • De wedstrijd wordt gespeeld over de eerste 9 holes.
  • Flights van vier personen starten om de 12 minuten.
  • Iedereen speelt van de front tees: dames spelen van rood en heren spelen van geel.

Met dank aan

sponsors

Contactpersoon

Yves Vermeerbergen

Relatiebeheerder

Adres

Brabantse Golf
Steenwagenstraat 11
1820 Steenokkerzeel

Wanneer

Prijs

Voor Voka-leden: €75 (excl. btw)
Niet-leden: €130 (excl. btw)

Deze wedstrijd is een non-qualifying toernooi, maar enkel golfers met een minimum handicap van 40 kunnen deelnemen. Voor een geldige inschrijving dien je je handicap en federatienummer op te geven in het opmerkingen-vak.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad