Skip to main content

Voka Discover Golf - Winge Golf & Country Club

Golfen en netwerken: de perfecte combinatie

Wil je op een ontspannen én sportieve manier nieuwe mensen leren kennen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want op 30 maart kan je opnieuw deelnemen aan de inspiratiedag van Voka Vlaams-Brabant en Winge Golf & Country Club. Bovendien starten we met een lekker ontbijt, zodat je met voldoend energie je swings kan perfectioneren.

Op 30 maart kan je kennismaken met de bijzonder voordelige instapformule Voka Discover Golf. In samenwerking met Winge Golf & Country Club kan je tijdens deze sessie letterlijk je eerste stappen zetten op het golfterrein. En wat voor één? Winge Golf & Country Club beschikt over een professionele infrastructuur met 18 holes. Dankzij de verschillende oefenholes kunnen beginners op een gemoedelijke manier de basis leren.

Deelnemen is geheel vrijblijvend, maar wie na deze sessie meer wil, kan onmiddellijk intekenen op het volledige pakket. Na de golfinitiatie volgt een korte presentatie over de Voka Discover Golf-formule en wordt er afgesloten met een netwerkmoment.

Programma

  • 08u30 Ontbijt met catering van Ilys
  • 09u30 Start golfinitiatie
  • 11u30 Netwerkmoment
  • 12u00 Einde

In samenwerking met

logo

Contactpersoon

Yves Vermeerbergen

Relatiebeheerder

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Tielt-Winge

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka-leden

Ben je geen Voka-lid, maar wil je toch deelnemen? Gelieve dan contact op te nemen met Yves Vermeerbergen via yves.vermeerbergen@voka.be.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus