Skip to main content

Voka Digihub Tour: op bezoek bij Flanders Make & Sirris

Digitaliseer uw KMO met de hulp van Voka én diverse kennispartners.

Digitaliseren betekent investeren in de groei van uw onderneming. Deze uitdagende verandering brengt belangrijke kansen met zich mee, maar het is niet altijd eenvoudig. Veel bedrijven hebben vandaag nood aan ondersteuning bij hun digitaliseringsproces. Daarom werd er vanuit de overheid de Digihub in het leven geroepen.

In de Voka Digihub kunt u terecht voor digitaal advies, testing, matchmaking, financiële steun. Kortom leveren alle Voka-kantoren samen met de kennisinstellingen de nodige expertise en testinfrastructuur om samen met u werken we aan een digitaal actieplan op maat en om de digitale transformatie in uw KMO te stimuleren en te versnellen.

Overweegt ook uw onderneming om (verder) te digitaliseren? Start uw digitale transformatie met een leerrijk bezoek aan de kennisinstellingen in onze provincie en kom ontdekken wat de Digihub voor uw KMO kan betekenen.

Programma

Op 30 november gaan we langs bij Flanders Make & Sirris. We verkennen er samen hun specifieke expertise/testinfrastructuur en gaan ook dieper in op enkele businesscases:

 • Introductie Voka DigiHub: wat is de meerwaarde van de DigiHub voor uw KMO?
 • Voorstelling Sirris en aanbod binnen de Digihub aan de hand van businesscases uit de praktijk (AGV/AMR – inzet cobot en visie camera’s)
 • Voorstelling Flanders Make en aanbod binnen de Digihub aan de hand van businesscases uit de praktijk (infraflex; process-sensortoolkit; remote assistance)
 • Bezoek experimenteerruimtes Sirris:
  • Applicatie lab ‘Smart Assembly & Production' (Sirris)
  • Applicatie lab met betrekking tot industriële robots als assistent van operatoren (Sirris)
 • Bezoek experimenteerruimtes Flanders Make
  • Remote operator assistance cel
 • Netwerkmoment met bedrijven, expertenpanel en kennisinstellingen

flanders makesirris

Inschrijven voor de Digihub Tour kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Soraya Van Cauwenberghe (Voka West-Vlaanderen) of Els Delaere (Voka Oost-Vlaanderen)

Doelgroep

Ondernemers, zaakvoerders en management binnen een KMO in de industrie.

Contactpersoon

Soraya Van Cauwenberghe

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Adres

Campus Kortrijk Weide – Gebouw A
Sint-Martens-Latemlaan 2B
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
VZW - DigiChambers 2021
VZW - eATA 2021
Accent
ING
Proximus
SD Worx
CRM Group