Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Voka Deep Dive: Personal branding met Dorien Breels (Markedeer/Pubmarket!)

Voka Deep Dive: Personal branding met Dorien Breels (Markedeer/Pubmarket!)

  • Online

Meer dan ooit heb je nood aan een sterk netwerk. Daarom brengt Voka Deep Dive de leden van de 44 Netwerken samen om te praten, sparren en discussiëren omtrent actuele topics die vandaag het bedrijfsleven bepalen. Leg nieuwe contacten en leer van elkaar tijdens deze gratis online netwerksessie.

Dorien Breels

In 2020 werd het opeens veel moeilijker om mensen te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Nochtans heb je vandaag meer dan ooit nood aan een sparringpartner. De coronacrisis hakt diep in bij nagenoeg alle economische activiteiten. Hoe gaan andere bedrijven om met deze veranderende situaties? Op welke manier zijn zij momenteel aan het werk? Hoe zorgen ze voor hun medewerkers?

Met als thema 'Personal Branding' staan we inmiddels aan de start van deze tweede editie van de Deep Dive. Tijdens twee verschillende inspiratiesessies met telkens aansluitend een breakout-sessie leer je bij over de aanpak van anderen of deel je jouw eigen best practices. Voor de inspiratiesessies werken we samen met een expert, dit keer Dorien Breels, CEO van digital agency Markedeer en communicatiebureau Pubmarket!. 

"Ondernemingen moeten hun bedrijfsstrategie fundamenteel in vraag stellen, op zoek gaan naar de essentie van hun business en op basis daarvan een nieuw beleid voor overleving en toekomstige groei uittekenen. Op die nieuwe business-strategie moet ook een nieuwe communicatiestrategie geënt worden. Pushy reclame heeft zijn beste tijd gehad. Informatie, authenticiteit, waarachtigheid en verbinding, dat zijn de echte pijlers voor een modern communicatiebeleid, wat ook de digitale mogelijkheden zullen zijn."

Hoe kijkt Dorien naar de veranderingen in de digitale transitie?
We praten erover met Dorien in een kort interview.

Programma

20u00: Korte introductie
20u05: Inspiratiesessie 1 - Het belang van personal branding (het wat, waarom en wanneer) 
20u15: Break-out sessie 1

  • Korte introductie deelnemers
  • Uitwisseling persoonlijke ervaringen: hoe doe je nu aan personal branding? Wat is je ervaring hiermee? Wat is de toegevoegde waarde voor jouw functie EN jouw bedrijf?

20u40: Inspiratiesessie 2 - Personal Branding praktische aanpak: de x4-methode
20u50: Breakout-sessie 2

  • Jezelf voorstellen ahv deze methode (elevator pitch) -- andere deelnemers geven je feedback

21u15: Einde

Doelgroep

Dit online netwerkevent is exclusief voor de leden van de 44 Voka-Netwerken. Schuif mee aan een virtuele tafel met verschillende profielen in de bedrijfswereld. Zowel bedrijfsleiders als medewerkers zijn welkom, op voorwaarde dat ze deel uit maken van minstens één van onze Netwerken.

Contactpersoon

Sara Davidson

Senior coördinator Netwerken

Wanneer

Prijs

Gratis voor de leden van de 44 Voka-Netwerken

€25,00 excl. BTW voor niet-leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VDAB
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo