Skip to main content
skinn

Voka Connect: Skinn | Iedereen Steve?

Voka Connect is een community waarbij we ondernemers, zaakvoerders en plant managers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers samenbrengen. Ervaringen delen en elkaar inspireren is het doel. De eerste Voka Connect van 2020 vindt plaats in de Blackboxx bij Skinn Branding Agency in Brugge.

Skinn branding agency is een team van 30 experten met heel uiteenlopende profielen en één constante: een groot empathisch vermogen. Zij kruipen in de huid van hun klanten om een merk te analyseren, USP's te definiëren, merkclaims te maken en die daarna uit te rollen in diverse kanalen met uiteenlopende technologieën.
 

‘Iedereen Steve?’ 

In een interactieve keynote neemt Kristof Windels, merkstrateeg bij Skinn Branding Agency, u mee in de wondere wereld van branding en in het bijzonder van personal branding.

Moeten we morgen allemaal de Steve Jobs van onze onderneming worden? Of net niet? En als we het doen, waarom zouden we het dan doen, en hoe?

Kristof Windels is bijna 20 jaar actief in de communicatiewereld. Eerst als journalist bij De Morgen, als chef nieuws bij dezelfde krant, Wetstraatjournalist, eindredacteur van De Ochtend op Radio 1, daarna als woordvoerder van politici en een politieke partij, als marketingmanager en communications manager van verschillende bekende Belgische ondernemingen…

Geïnteresseerd? Schrijf u dan hier in. Meer informatie bij Shirley Seynaeve.

Programma

18.45 uur: Ontvangst
19.15 uur: Inleiding door Voka West-Vlaanderen
19.25 uur: Presentatie Kristof Windels | Skinn Branding Agency
20.25 uur: Netwerking 
21.30 uur: Einde

Doelgroep

Voka Connect is een community exclusief voor bedrijfsleiders, zaakvoerders, CEO's en plant managers voor bedrijven vanaf 1 FTE.

Contactpersoon

Shirley Seynaeve

Eventteam

Adres

Blackboxx
Krakeleweg 39
8000 Brugge

Wanneer

Prijs

Dit event is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event.
Bij laattijdige annulatie zal een fee aangerekend worden van 30 euro. 

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx