Skip to main content
Voka Connect

Voka Connect: BM Engineering - Smart Buildings

Op dinsdag 19 oktober 2021 zijn we met Voka Connect te gast bij BM Engineering.

Een smart building is een gebouw waar de technologie volledig afgestemd is op de bewoner/bezoeker/medewerker en op de activiteiten die er plaatsvinden. Dit 'slimme gebouw' denkt als het ware mee met de individuele gebruiker. Van de parkeerplaatsen, die automatisch oplichten, tot de meeting room, die perfect op temperatuur is, en de persoonlijke werkplek waar de gewenste muziek speelt.

Een smart building is bovendien in staat data te verzamelen, processen te optimaliseren en zo de gebruikservaring te verbeteren. Slimme technologie zorgt dat systemen onderling communiceren, zelfsturend worden en menselijke tussenkomst steeds minder nodig is.

BM Engineering 

BM EngineeringHet bedrijfsgebouw van BM Engineering is een mooi voorbeeld van een smart building. Managing Partner en gastheer Steven Beirinckx neemt ons mee in de wereld van BIM (Building Information Model), Interactief GBS en virtuele modelling. Koen Denys, coördinator in het Expertisecentrum Smart Technologies bij Vives geeft extra duiding over de slimme technologische toepassingen in gebouwen.

BM Engineering is een allround studiebureau dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor de private en de publieke sector. Hun specialiteit is veelzijdig: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het ervaren, multidisciplinair team bestaat uit gepassioneerde rekenaars, betrokken begeleiders en creatieve e-Novators, goed voor 60 gedreven medewerkers. BM Engineering zet voor elke uitdaging de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in. Kwaliteit en innovatie zijn een dagelijks antwoord op de vragen van hun opdrachtgevers.

Inschrijven kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Doelgroep

Voka Connect is exclusief toegankelijk voor CEO’s, bedrijfsleiders, zaakvoerders, plantmanagers,... van ondernemingen vanaf 1 FTE.

Contactpersoon

Shirley Seynaeve

Eventteam

Adres

BM Engineering
Beneluxlaan 1A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze Voka Connect is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annuleren kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event via mail naar shirley.seynaeve@voka.be. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group