Skip to main content

Voka Connect: BM Engineering - Smart Buildings

Op dinsdag 19 oktober 2021 zijn we met Voka Connect te gast bij BM Engineering.

Voka Connect: BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector.  Zij zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever. 

Smart Buildings, waar de technologie volledig is afgestemd op de medewerker of bezoeker en de activiteiten die in het gebouw plaatsvinden. Van de parkeerplaats tot de ontvangstruimte en van de werkplek tot aan een vergaderzaal denkt het gebouw met de persoon mee. Het gebouw leert, stimuleert en verzamelt gegevens. De data wordt gebruikt om processen te optimaliseren, fouten te verminderen en de gebruikservaring te verbeteren. 

Het kantoorgebouw van BM Engineering is een mooi voorbeeld van zo’n slim gebouw. Zaakvoerder en gastheer Steven Beirinckx  zal ons meenemen in de wereld van BIM Modelling, Interactief GBS en virtuele modelling. 

Koen Denys, coördinator in het Expertisecentrum Smart Technologies bij Vives zal extra duiding geven over de smart technologische toepassingen in gebouwen. 

Inschrijven kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Programma

19.00 uur: ontvangst en verwelkoming door Voka 
19.05 uur: Wat is een Smart Building? Waarom investeren en wat zijn de voordelen? Presentatie door Koen Denys, Coördinator Expertisecentrum Smart Technologies bij Vives 
19.30 uur: Toepassingen en praktijkvoorbeelden. Presentatie door Steven Beirinckx, zaakvoerder BM Engineering 
20.00 uur: netwerking 

Voka Connect

Het belang van een netwerk is niet te onderschatten, daarover is iedereen het eens. Als u op zoek bent naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen, is onze Voka Connect zeker iets voor u! 

Voka Connect is een community waarbij we ondernemers, zaakvoerders en plant managers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers samenbrengen. Ervaringen delen en elkaar inspireren is het doel. De formule: we brengen een ondernemersverhaal, interview, panelgesprek, getuigenis of keynote rond ondernemerschap, gevolgd door een netwerkmoment.  

Een overzicht van de geplande Connects kunt u hier vinden.

Contactpersoon

Adres

BM Engineering
Beneluxlaan 1A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze Voka Connect is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event via mail naar shirley.seynaeve@voka.be. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group