Voka Business Tour Offshore: WindEnergy Hamburg

25/09/2018

Elke twee jaar verzamelen de belangrijkste spelers en bedrijven uit de Europese offshore-industrie op WindEnergy Hamburg. Deze expo biedt de on- en offshore-industrie een globaal forum in de Europese hoofdstad van de windenergie. De innovatieve ontmoetingsplaats van de sector is uitgewerkt op maat van de internationale windenergiebusiness en zijn speerpunten, sleutelmarkten en actuele thema's.

WindEnergy Hamburg

De Belgian Offshore Cluster zal op dit internationaal evenement aanwezig zijn met een Belgisch paviljoen. Alle Belgische bedrijven die actief zijn in de on- & offshore sector verzamelen zich er op één locatie in één beurshal.

Voka West-Vlaanderen organiseert een beursbezoek aan WindEnergy Hamburg, dit op dinsdag 25 en woensdag 26 september 2018.

Programma

Dinsdag 25 september

9.00 -10.30 uur Inchecken en vlucht vanuit de luchthaven van Zaventem naar Hamburg
10.45 uur Aankomst op de luchthaven van Hamburg en transfer naar het restaurant
11.30 -13.00 uur Lunch in restaurant Fellini
13.00 - 18.00 uur Vrij beursbezoek Hamburg Wind Energy, optioneel ontvangst en rondleiding door AHK Debelux 
18.00 - 22.00 uur Exclusief netwerkmoment en Belgian Beer Night op het Belgisch Paviljoen met verwelkoming door Christophe D’Haene      (Belgian Offshore Cluster - BOC) en verschillende toespraken
22.00 uur Voorzien einde van de beursdag en transfer naar het hotel The Holiday Inn Express

Woensdag 26 september

8.00 – 9.30 uur Ontbijt
9.30 – 12.40 uur Vertrek richting luchthaven van Hamburg naar Zaventem

Opgelet

Plaatsen zijn beperkt en worden beoordeeld volgens het 'first come, first served'-principe. Inschrijven kan uiterlijk tot en met 31 juli.

Meer info

Ontdek WindEnergy Hamburg op http://www.windenergyhamburg.com/en

Contact

Contacteer Jolyce Demely: jolyce.demely@voka.be of 056 26 13 93.

POM

Deze activiteit is één van de vele initiatieven van de Fabrieken voor de Toekomst om uw bedrijf toegang te geven tot innovatie, kennis en knowhow. De focus van de Fabrieken voor de Toekomst ligt op het versterken van die vijf sectoren waarin West-Vlaanderen bijzondere groeimogelijkheden vertoont: Nieuwe Materialen, Voeding, Blue Energy, Machinebouw & Mechatronica en Zorgeconomie. Fabrieken voor de Toekomst zorgt voor een hechte samenwerking tussen bedrijfswereld, kennisinstellingen en overheid zodat uw bedrijf een optimale voedingsbodem heeft voor een verdere ontwikkeling. Het partnerschap geeft u toegang tot een aanbod gericht op drie domeinen: Product & proces, Onderzoek & testen en Internationalisering.