Skip to main content
vlaamsnederlandsehandelsdag

Vlaams-Nederlandse handelsdag

Als buurland blijft Nederland aantrekkelijk voor Vlaamse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven blijft het goed zakendoen bij onze noorderburen. Hoog tijd dus om de temperatuur op te meten en te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Tijdens de Vlaams-Nederlandse Handelsdag leert u hoe u de Nederlandse markt het best benadert, hoe u uw kansen op succes verhoogt en misschien vindt u er de juiste zakenpartner.

Waarom deelnemen?

  • Kennisoverdracht door middel van workshops met ervaringsdeskundigen over diverse aspecten van het zakendoen in Vlaanderen en Nederland.
  • Netwerken met vele kennis- en dienstenleveranciers uit Vlaanderen en Nederland op het netwerkplein.
  • Eén-op-één business ontmoetingen tussen Vlaamse en Nederlandse ondernemers. Je stelt zelf je afsprakenkalender samen online!
  • Mis bovendien, bij de start, de plenaire keynotes niet van CEO Pieter Janssens (Intracto) en CEO Eric van Schagen (Simac) die beide veel ervaringen hebben op de Nederlandse en Vlaamse markt! 

Meer details kan u binnenkort terugvinden op de eventwebsite zelf (de link zullen we nog bekendmaken)! Inschrijven doe je alvast hier via deze Voka website!

partnerslogo

 

Contactpersoon

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

Adres

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Van Dessel Insurance
Ontdek onze 4-daagse boost your business bootcamp!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl