Skip to main content
visit picanol

Voka Visit Picanol - Industrie 4.0

Op 28 november steken we de grens over voor een boeiend bedrijfsbezoek in de provincie West-Vlaanderen. De trip naar Ieper belooft de moeite te worden, want u krijgt er de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van Picanol.
Een unieke gelegenheid, niet alleen om inspiratie op te doen van dit internationaal gerenommeerd bedrijf, maar ook om uw netwerk te verruimen – u ontmoet er immers gelijkgestemde bedrijfsleiders uit onze buurprovincie.
Picanol
De Picanol Group is een internationale groep die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van weefmachines, engineered casting solutions en custom-made controllers. Al meer dan 80 jaar speelt de Picanol Group wereldwijd een pioniersrol in de ontwikkeling en productie van hoogtechnologische weefmachines.

Sinds zijn oprichting in 1936 is de Picanol Group geëvolueerd van een traditionele weefmachinebouwer tot een wereldwijde leverancier van totaaloplossingen voor de textielindustrie en ook voor andere sectoren.
Naast de hoofdzetel in Ieper (België) beschikt de Picanol Group over productiefaciliteiten in Azië en Europa, gekoppeld aan een eigen wereldwijd diensten- en verkoopnetwerk. In 2018 realiseerde de Picanol Group een geconsolideerde omzet van 666,71 miljoen euro. De Picanol Group telt wereldwijd meer dan 2.300 medewerkers en is sinds 1966 genoteerd op Euronext Brussel (PIC).
 
Op 28 november zet Picanol zijn deuren eenmalig open voor ondernemers uit Oost- en West-Vlaanderen.
Na de bedrijfsvoorstelling met focus op de innovatieve toepassingen van Picanol en een leerrijke wandeling op de site, is er uiteraard uitgebreid de tijd om te netwerken met een hapje en drankje. Graag tot dan!

Programma

  • 13.30 – 14.00 u. Onthaal
  • 14.00 – 14.05 u. Verwelkoming
  • 14.05 – 15.00 u. Bedrijfsvoorstelling
  • 15.00 – 16.00 u. Rondleiding doorheen de bedrijfsgebouwen
  • 16.00 – 17.00 u. Netwerking

Doelgroep

Focus op CEO’s, managers productie, R&D

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven kan tot 25 november 2019.
Meer weten? Stuur een mailtje naar Netwerking of bel 09 266 14 40.

Picanol

Partners

Provincie Oost-Vlaanderen

Adres

Picanol
Steverlyncklaan 15
8900 Ieper

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan schriftelijk via netwerking.gent@voka.be tot 25 november 2019. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat