Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Jong Voka Kempen - Virtueel bedrijfsbezoek bij Orakel/b-token - Mercedes Groep VDH - PFL
bedrijfsbezoek
  • Online

Jong Voka Kempen - Virtueel bedrijfsbezoek bij Orakel/b-token - Mercedes Groep VDH - PFL

Om de grote vakantie goed in te zetten spreken we op 30 juni af voor een event uit de categorie ‘creatief met corona’. We doorkruisen de Kempense regio en gaan op virtuele visite bij Orakel en b-token, Mercedes Groep VDH, én PFL.
Om je helemaal te ontzorgen zorgt Entre Deux Côtes voor het avondmaal!

Waar gaan we naartoe?

We starten de virtuele rondleiding in Retie bij Orakel en b-token: Polsbandjes, lanyards, badges, tickets… Orakel uit Retie heeft de grootste keuze eventmaterialen in Europa, terwijl zusterbedrijf b-token misschien wel de meest innovatieve producent van duurzame jetons ter wereld is.

Van daaruit trekken we naar Herentals om een kijkje te nemen bij Mercedes Groep VDH. Met zijn 3 vestigingen in Herentals, Mol en Diest zijn zij de referentie voor het merk met de ster voor groot Kempen en Vlaams-Brabant. Naast de verkoop wordt ook service geleverd voor personen-,  bestel- en vrachtwagens. 

Last but not least verplaatsen we ons naar Beerse, waar we bij PFL een blik achter de schermen krijgen. Zij zijn al decennialang een referentie in de audiovisuele sector. Tijdens de coronacrisis hebben ze de focus verlegt van fysieke naar digitale evenementen. Vanwaar de naam PFL? Het is een functietoets die je op elke audiomengtafel terugvindt en zoveel betekent als 'voorbeluisteren'.

Na elke videorondleiding staat de zaakvoerder klaar om te antwoorden op jouw vragen. Aan het einde van de laatste vragenronde kom je terecht in een break-outsessie, waar je in een groepje van een 5-tal personen kan bijpraten of napraten. 
Afsluiten doen we, net zoals bij de fysieke sessies, met een netwerkmoment. Blijf na de break-out dus nog even hangen om te connecteren met de andere deelnemers.
 

Lekkers aan huis

De bedrijfsbezoeken mogen dan virtueel zijn, de bijhorende maaltijd is dat allerminst! Cateraar Entre Deux Côtes voorziet jouw avondmaal! Per inschrijving is 1 Food box voor een volwassene inbegrepen in de deelnameprijs, graag in het formulier (via de link) aanduiden welke variant je wenst. > Geef hier jouw keuze en adres voor levering door (vóór 26/6). De levering gebeurt op 30 juni tussen 16u en 18u.

Wie ook de rest van zijn gezin wil laten meegenieten (en niet wilt koken), kan extra boxen bestellen aan respectievelijk €15 en €30 excl. BTW per kind of volwassene. Gewoon doen, want zo shop je lokaal en smul je allemaal! 

Zien we elkaar op 30 juni op onze schermen?
 

Programma

18u00        welkomstwoord + voorstelling menu Entre Deux Côtes
18u15        bedrijfsvideo/voorstelling Orakel en b-token + vragenronde CEO
18u40        bedrijfsvideo/voorstelling Mercedes Groep VDH + vragenronde CEO
19u05        bedrijfsvideo/voorstelling PFL + vragenronde CEO
19u30        breakout sessies (4-5 personen)
19u45        netwerkmoment
20u00        einde
 

 

 

 

Met de steun van:

aio

 

Wanneer

Prijs

€ 30 leden, € 45 niet-leden (excl. BTW)

In de inschrijving is 1 Food Box van Entre Deux Côtes voor 1 volwassene inbegrepen. Geef je keuze en adres voor levering door via het formulier.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag wel steeds jouw plaats innemen. Meer info over het event vind je op onze website.
De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via (Jong) Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse