Skip to main content

Verwelkoming nieuwe leden (GRATIS)

  • Online

Welkom bij ons ijzersterk netwerk!

Proficiat! En welkom in ons ijzersterk netwerk van 3.000 bedrijven uit onze regio. We staan te popelen om u officieel te verwelkomen in onze zetel Antwerpen en u beter te leren kennen.

Naast het dynamisch netwerk en alle professionele contacten, biedt onze Kamer u zoveel meer. Leren van elkaar, ervaring uitwisselen, u ondersteunen met raad en daad, ... Wat uw lidmaatschap van ons bedrijvennetwerk betekent, leggen we u dan ook graag haarfijn uit op 2 december.

Sterke testimonials en persoonlijke contacten met onze medewerkers geven u snel een inzicht welke voordelen voor het grijpen liggen dankzij uw Voka-lidmaatschap.

Traditiegetrouw nodigen we nieuwe leden graag uit op een van onze zetels. Door de huidige situatie opteren we ervoor om deze sessie online te organiseren.

Programma

18.00 uur
Verwelkoming door Dirk Bulteel, directeur Waasland, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

18.05 uur
Onze Kamer door Maarten Cosijn, commercieel manager Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

18.20 uur
Virtueel netwerkmoment - U wordt in kleine groepen opgedeeld met 6 andere ondernemers en een moderator die het gesprek in goede banen leidt. Een netwerkronde duurt 25 minuten. In deze tijdsspanne krijgt iedere ondernemer 2 minuten de tijd om zichzelf voor te stellen waarna er nog tijd overschiet om vrij te netwerken.

19.15 uur
Voorziene einde

 

Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via pr.aw@voka.be

Past 2 december niet voor jou? Neem ook dan contact met ons op via pr.aw@voka.be Dan houden we je op de hoogte van de data waarop we dit kennismakingsmoment opnieuw organiseren.

Contactpersoon

Ina Veeckman

Senior coördinator netwerkactiviteiten

Adres

Zetel Waasland
Kleine Laan 28
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Voor nieuwe leden - gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Mocht je na eerdere aanmelding toch niet kunnen deelnemen, gelieve ons hiervan ten laatste de dag voordien op de hoogte te brengen via pr.aw@voka.be

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Welt white paper
VZW - eATA 2021
Gosselin
VZW - DigiChambers 2021
Degroof - Petercam
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans