Verkiezing Voka Ambassadeur 2018

21/11/2018

In 2018 gaan we al voor de achtste keer op zoek naar de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen. Ook deze editie bekronen we een Oost-Vlaams bedrijf dat een voortrekkersrol speelt in onze provincie en geven we een forum aan excellent kmo-ondernemerschap met een voorbeeldfunctie in de streek.

 

Verkiezing Voka Ambassadeur

Voka Ambassadeur 'Future proof'

Op 21 november verkiezen honderden Oost-Vlaamse bedrijfsleiders, ondernemers en prominenten hun nieuwe Voka Ambassadeur tijdens een groots opgezet netwerkevent.

De verkiezing van Voka Ambassadeur 2018 richt zich op ondernemingen die de stempel van ‘future proof’ verdienen.

Wij zijn trots u de genomineerden te mogen voorstellen:

Kandidaten

Procedure

  • De vakjury selecteerde uit de binnengekomen kandidaturen de 9 meest geschikte bedrijven, rekening houdend met de financiële screening en het thema ‘future proof’.
  • Vanaf 15 tot 30 oktober kan er via een digitaal platform gestemd worden op de 9 genomineerden.
  • De resultaten van de digitale stemming worden samengeteld met de resultaten van de vakjury (50%-50%). De 3 bedrijven die het hoogst scoren, gaan door naar de finale van de Verkiezing van Voka Ambassadeur in de Oude Vismijn in Gent. 
  • Op het event zelf wordt opnieuw gestemd, zowel door de aanwezigen (50%) als door de vakjury (50%). De podiumprésence van de kandidaten weegt hier uiteraard sterk mee. 

Plato & Bryo Ambassadeur

Naast de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen, worden die avond ook de Bryo en Plato Ambassadeurs bekend gemaakt, 2 neventrajecten van Voka.

Voor de Plato Ambassadeur-trofee zijn Klingele Chocolade, Yazzoom en Verolift in de running. Caldr, Renard Drinks en Solar Enterprise doen een gooi naar de titel van Bryo Ambassadeur.

Programma

Meer info volgt!

Info en inschrijven

Inschrijven kan tot 16 november 2018. Meer weten? Stuur een mailtje naar netwerking.gent@voka.be of bel 09 266 15 60.

Met dank aan

Deloitte    POM    POV