Skip to main content

Van brandjesblusser naar coachend leidinggevende

Ken je het gevoel van ‘dag in dag uit van het ene probleem naar het andere hollen? Wat je ’s morgens dacht te doen heb je niet eens kunnen opstarten die dag. De volgende dag opnieuw hetzelfde probleem terwijl jouw chef maar niet begrijpt wat er allemaal aan de hand is en je zelfs extra taken geeft. Je wil al zolang een verbeterproject organiseren en je komt er gewoon weg niet toe binnen de beschikbare tijd. Je droomt van een werksituatie waar alles gecontroleerd verloopt en waar je tijd hebt om ten gronde alle problemen aan te pakken. 

Investeer 5 halve dagen in jouw persoonlijke aanpak je wordt volledig klaargestoomd om jouw verbeterde rol als leidinggevende uit te werken in een concreet actieplan. 

De sessies zijn opgevat als een begeleide training waarin we jouw nieuwe inzichten/werkwijzen laten ontdekken en leren toepassen in de praktijk. We brengen de leerpunten praktisch en stapsgewijs aan. We delen praktische tips en ervaringen en werken met praktijksituaties waarin je dagelijks vertoeft. We geven elkaar feedback en wisselen meningen en ideeën uit om tot inzicht te komen en te groeien naar een aanpak in leidinggeven die bij jou past. Je krijgt de kans om tussen de sessies door van gedachten te wisselen met jouw trainer die steeds bereid is van te helpen waar nodig. 

Bij opstart van elke sessie worden de concrete actiepunten en ervaringen van jezelf en jouw collega’s, van de voorbije weken,  besproken zodat we meteen kunnen bijsturen waar nodig. Een dubbele leerervaring dus en snelle bijsturing maakt iedereen beter. ‘Plan Do Check Action’ vormt de basis van leren en verbeteren

Programma

  1. Beheers jouw eigen (overvolle) agenda.
  2. De kunst van het delegeren ook al heeft er niemand tijd over
  3. Motiveren en overtuigen van medewerkers
  4. Werken met doelstellingen – effect en nut ervan
  5. Hoe weerstand tegen verandering omzetten in actief meewerken

Trainer

Chris Bourgois - Chris is een echte ervaringsdeskundige, na 22 jaar ervaring binnen Bekaert is Chris nu zelfstandig HR consultant met een zeer sterke praktische inslag.

Doelgroep

Ervaren leidinggevenden werkzaam in een productie omgeving die bewust willen kiezen voor een andere aanpak van leidinggeven om uiteindelijk alles beter onder controle te hebben. 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lisa Den Tandt

Adres

Voka | Brugge (O-Forty Bedrijvencentrum)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1.100 euro
  • Niet-leden: 1.650 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag