Skip to main content
Logo KamerAcademie

Update milieu

Wat brengt 2020 op milieugebied?

Deze korte milieu-update biedt jou de gelegenheid om op één voormiddag op de hoogte te zijn van de wijzigingen en deadlines op korte termijn in de milieuwetgeving en het vergunningenbeleid.
Tijdens de opleiding worden de belangrijkste zaken aangehaald en kom je te weten welke administratieve gevolgen de deadlines hebben voor jouw bedrijf.

Inhoud
De wijzigingen en deadlines hebben betrekking op ondermeer: 

  • digitale aangifte heffing waterverontreiniging en grondwaterheffing 
  • aangifte integraal milieujaarverslag 
  • aangifte verpakkingsverantwoordelijke
  • overzicht Vlaremwijzigingen
  • overzicht Vlaremawijzigingen
  • evaluatie 3 jaar omgevingsvergunning

Doelgroep
Iedereen die binnen een organisatie te maken heeft met milieuverplichtingen: zowel de milieucoördinator in een grote KMO, als de bedrijfsleider, preventie-adviseur van een kleine KMO die het milieubeleid voor zijn rekening neemt.

Jouw trainer
Laetitia Lemahieu, bio-ingenieur en milieu-consulent Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.  Laetitia Lemahieu verzorgt in het KamerAcademie-aanbod ook de het traject Milieu-essentials en kan zich beroepen op 20 jaar ruime ervaring & expertise (bijv. Charter Duurzaam Ondernemen) waardoor ze snel de behoeften capteert van de deelnemende bedrijven.

Ontdek hier het volledige opleidingsaanbod.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 180 Excl. BTW

Niet-leden:
€ 270 Excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 180/leden en € 270/niet-leden. Indien je inschreef voor 25 januari is dit € 162 voor leden. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 dagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Uw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56.30.30

VGD Herentals IMU maart
Saloncondities bij Peeters Motors
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse