Skip to main content

Uitreiking Charter Techniekpromotie 2022

Voka - Kamer van Koophandel Limburg, Confederatie Bouw Limburg en de Provincie Limburg willen hun erkentelijkheid tonen voor het engagement van de partnerbedrijven in het promoten van techniek en STEM-richtingen. 

 

Dankzij de succesvolle samenwerking bieden we jongeren meer toekomst op een volwaardige job en dit betekent een meerwaarde voor de groei en welvaart in de regio.  Meer dan 1400 jongeren konden dit schooljaar op een positieve manier in contact komen met techniek en wetenschappen!

Uitreiking van het Charter Techniekpromotie

Alle partnerbedrijven van de FIRST LEGO League zijn van harte uitgenodigd op donderdag 7 juli 2022 om 19u00 voor de officiële overhandiging van het Charter Techniekpromotie door gedeputeerde Bert Lambrechts.  

De uitreiking vindt dit schooljaar plaats in De Dialoog op de bovenste verdieping van de PXL-Xior studententoren. 

Het zou ons bijzonder verheugen u te mogen verwelkomen om samen te klinken op het afgelopen schooljaar met een fantastisch zicht over Hasselt en omstreken.  Bij verlet kunt u zich steeds laten vervangen door een collega om het charter in ontvangst te nemen.

FLL
PXL-Xior studententoren

 

FLL

FLL


Het FIRST LEGO League programma in België wordt georganiseerd door Voka - KvK Limburg onder licentie van FIRST en de LEGO Group.

Contactpersoon

Kristof Thijs

Coördinator Onderwijs

Adres

PXL-Xior studententoren
Gouverneur Verwilghensingel 3b
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Dit is een gratis event voor de partnerbedrijven van het project Techniekpromotie. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Circuit Zolder