Skip to main content

Trainersdag 2022 voorjaar

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Hou je agenda dan vrij op dinsdag 3 mei 2022. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een Trainersdag waar enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien in een korte pitch. We selecteren trainers/bijdragen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen.

Na enkele succesedities, organiseert Voka Mechelen-Kempen op dinsdag 3 mei 2022 een vierde Trainersdag. Op deze dag kan je als trainer of expert je expertise komen voorstellen aan het Voka-team. Een belangrijke pijler van Voka is het informeren, adviseren en trainen van ondernemers. Dat doen we door een waaier aan trajecten en opleidingen aan te bieden op maat van ondernemers en toegespitst op de actualiteit. Misschien ben jij de perfecte match voor één van deze sessies. Wij horen het graag op de Trainersdag!
 
Vóór de Trainersdag krijg je alvast:

  • een korte voorstelling van Voka
  • een briefing voor je pitch 
  • een idee van wie je voor je neus zult hebben op 3 mei 2022 

Tijdens de Trainersdag zelf is het aan jou en krijg je de kans om je verfrissende ideeën en expertise voor te stellen aan het Voka-team.
 
Enkele weken op voorhand stellen wij de planning op afhankelijk van de thema's die aan bod zullen komen in het voorjaar. Zit jouw expertisedomein daar niet bij, dan informeren we je over een alternatief. Je ontvangt de praktische informatie op voorhand via mail.

Voorbereiding

Misschien vulde je ons intakeformulier voor trainers en sprekers al in. Deed je dat nog niet, klik dan zeker hier om dit in orde te maken. Zo krijgen wij alvast een beeld bij jouw expertise en voorkeuren!
 

Contactpersoon

Fréderique van Hout

Medewerker Levenslang Leren

Adres

Voka - KvK Mechelen - Kempen
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Dit is een gratis event. 

Inschrijven verplicht.

Meer info?

Ontdek onze vacatures!
Plan je bezoek in ons Experience Center!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx