Skip to main content
  • Activiteiten
  • Themasessie Voka HC "Digitale competenties in welzijn en zorg"

Themasessie Voka HC "Digitale competenties in welzijn en zorg"

Voka Health Community organiseert de themasessie "Digitale competenties in welzijn en zorg" op maandag 20 juni om 14u bij Voka te Brussel.

Digitalisatie raast doorheen de zorg- en welzijnssector: digitalisatie van medische gegevens, delen van data, en zorg- en raadplegingen op afstand deden hun intrede. Dat vergt nieuwe competenties voor zowel zorgprofessionals als patiënten.

Tijdens deze themasessie van Voka Health Community kijken we samen met Ward Servaes (MoveUP) en Sabien Van Rampelberg (Odisee) naar nieuwe toepassingen, hoe die de dienstverlening en organisatie in welzijn en zorg vernieuwen en hoe je zorgprofessionals en patiënten hierin meeneemt. We sluiten af met een panelgesprek om ook na te gaan wat er vandaag nog nodig is om sneller stappen vooruit te kunnen zetten vanuit welzijn en zorg én het beleid. Panelleden zijn o.a. Nik Silverans (Vivel), Hannah Snoeck (AZ Klina) en Philip Tondeleir (biTTs).

Meer info volgt snel, maar schrijf je nu al in voor deze themasessie.

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht en dat ten laatste op vrijdag 17 juni 2022.
 

Voorwaarden

Deze activiteit is enkel toegankelijk voor leden van:

HC logo nieuw

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

IMU - vzw - De Tijd
IMU - vzw - Altez
IMU - vzw Remant