Skip to main content
Te gast bij VDL

Te gast bij snelle groeier VDL Bus & Coach

VDL Bus & Coach staat al jaren bekend voor hun activiteiten in de ontwikkeling, productie, verkoop en after sales service van een breed pakket bussen, touringcars en chassismodules, de om- of uitbouw van mini- en midibussen en de in- en verkoop van gebruikte bussen. VDL Bus & Coach bestaat uit meerdere werkmaatschappijen die gezamenlijk actief zijn op de wereldmarkt. De productie vindt plaats in Nederland en België.

Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, milieu, comfort, een laag brandstofverbruik en lage onderhoudskosten staan centraal in het productieproces. Via een wereldwijd netwerk van eigen vestigingen, importeurs en agenten is de firma actief in meer dan 30 landen. Daardoor kunnen vervoersoplossingen op maat worden aangeboden en kan de klant rekenen op een vlekkeloze after sales service en onderhoud. Een zeer omvangrijk distributienetwerk zorgt ervoor dat reserveonderdelen en busgerelateerde artikelen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming geleverd worden. VDL Bus & Coach is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste busproducenten in Europa.

Programma

  • 12:00 uur: ontvangst met een broodje
  • 12.30 uur: presentatie door bedrijf
  • 13.00 uur: rondleiding doorheen het bedrijf
  • 14.00 uur: netwerking 

Meer info 

Inschrijven voor dit gastbezoek kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Adres

VDL Bus & Coach
Schoolstraat 50
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka-leden.

aio

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka

Hulp nodig?

 

CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx