Skip to main content
Te gast bij Roularta

Te gast bij Roularta

Op dinsdag 12 oktober zijn we met Voka West-Vlaanderen te gast bij Roularta in Roeselare voor een unieke blik achter de schermen.

Roularta Media Group is een Belgische multimediagroep en is marktleider op vlak van magazines (algemeen-, business- en sportnieuwsweekbladen, lifestylemagazines, medical- e.a. professional magazines), local media in Vlaanderen (hah-streekkranten, zondagskranten, lifestylemagazines en internet-marketing solutions) en business-televisie. 

Roularta zorgt met Trends Business Information voor alle financiële en marketing data van alle Belgische bedrijven. Zij organiseren events in de business- en lifestylesfeer en ontwikkelen alle mogelijke line extensions rond hun sterke merken: boeken en magazine-specials, reizen en design.

In België, Nederland en Duitsland is RMG (in 50% JV met de Franse groep Bayard) marktleider in de seniorenmarkt. Roularta participeert voor 50% in Mediafin (business-dagbladen De Tijd en L’Echo) en voor 50% in de classifieds-sites immovlan.be en autovlan.be/gocar.be.

Zij stellen meer dan 1.300 werknemers te werk en er wordt een geconsolideerde omzet van 277 miljoen euro gerealiseerd.

Onlangs investeerde Roularta in een nieuwe drukpers. Deze nieuwe machine vertegenwoordigt een capaciteitsequivalent van bijna 10 procent van de Belgische magazinemarkt.
Roularta Printing is daarmee de grootste drukkerij van het land. 

Programma

  • 18.00 uur: Ontvangst
  • 18.10 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 18.15 uur: Voorstelling Roularta door CEO Xavier Bouckaert
  • 18.45 uur: Start rondleiding 
  • 19.45 uur: Netwerking
  • 21.30 uur: Voorzien einde

Inschrijven kan hier. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Contactpersoon

Shirley Seynaeve

Eventteam

Adres

Roularta
Meiboomlaan 33
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event via mail naar Shirley Seynaeve. Bij laattijdige annulatie of een no show, zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group