Skip to main content
Motrac

Te gast bij Motrac

Op donderdag 3 oktober zijn we met Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen te gast bij Motrac, in hun gloednieuwe vestiging in Dottenijs. Motrac is al meer dan 50 jaar de exclusieve officiële invoerder in België van Linde, hét A-merk voor heftrucks en magazijnvoertuigen. 

Op donderdag 3 oktober 2019 krijgt u de kans om hun gloednieuw pand in Dottenijs te bezoeken tijdens een exclusieve rondleiding met walking dinner, bereid door driesterrenchef Gert De Mangeleer. Bovendien krijgt u er de kans om de laatste innovaties op het vlak van intralogistiek te ontdekken. Die stellen u in staat om de veiligheid, de productiviteit en het duurzaam karakter van uw bedrijf te verbeteren. Doorheen de avond heeft u tevens de kans om contacten te leggen met andere bedrijven uit de streek.

Programma

  • 17.00 uur: Ontvangst met een hapje en een drankje
  • 17.30 uur: Verwelkoming en introductie
  • 18.00 uur: Rondleiding
  • 19.30 uur: Networking & exclusief walking dinner, bereid door driesterrenchef Gert De Mangeleer

Dit event is volzet. Voor meer info kunt u contact opnemen met Charlotte Dekimpe.

Adres

Motrac
Kaaistraat 28
7711 Dottenijs

Wanneer

Prijs

Deelname aan dit event is gratis.

Voorwaarden

Eén inschrijving per bedrijf.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een fee aangerekend worden van 30 euro. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx