Skip to main content
Te gast bij ISOMO

Te gast bij ISOMO

ISOMO NV is als bedrijf ontstaan en gegroeid vanuit de vlasindustrie. Vlas vormde lange tijd de belangrijkste bron van inkomsten voor de hele Leiestreek. Toen deze nijverheid terrein begon te verliezen, waren enige creativiteit en flexibiliteit nodig om het jonge bedrijf te heroriënteren en de toekomst te verzekeren.

ISOMO NV heeft zich door de jaren heen verschillende keren noodgedwongen moeten “heruitvinden” door een steeds evoluerende markt. Van ijsproductie en -distributie tot isolatieproducten en vandaag de dag ook tot acoustische verlichting. Er werd geïnvesteerd in een volledig geautomatiseerde en ultramoderne productieketen die de moeite waard zal zijn om van dichterbij te bekijken.

Het zal duidelijk worden dat het verhaal van ISOMO NV er steeds één geweest is van volharding, werklust, van vallen en weer opstaan ... Een verhaal van steunen op het verleden om een steeds rooskleuriger toekomst op te bouwen.

Programma

  • 12.00 uur: ontvangst met een broodje
  • 12.30 uur: presentatie door bedrijf
  • 13.00 uur: rondleiding doorheen het bedrijf
  • 14.30 uur: netwerking 

Meer info

Dit gastbezoek is volzet. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve

Adres

ISOMO NV
Wittestraat 1
8501 Heule

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka-leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx