Skip to main content

Te gast bij Finiq

Het bedrijfsgebouw van een naburige onderneming eens van binnenuit bewonderen? Het productieproces van West-Vlaamse topproducten ontdekken? Kennismaken met de werking van andere bedrijven? Dat is het principe van onze Te gast bij. Op donderdag 29 september zet Finiq zijn deuren voor ons open.

Verfijnde interieurs afgewerkt tot in de kleinste details, dat is de missie van Finiq. Je kan bij hen terecht voor zowel totaalrenovatie van woningen, villa’s en appartementen als de renovatie van specifieke ruimtes met volledig maatwerk. Ze beschikken over een eigen atelier met uitgerust machinepark. In hun showroom lichten zij hun rijkelijk aanbod aan materiaalkeuze toe. Vanaf de planning tot de coördinatie zijn zij het centraal aanspreekpunt. Maar hun diensten gaan nog verder. Zo stellen ze hun atelier en machinepark ter beschikking voor zelfstandige schrijnwerkers of (interieur)architecten. Indien gewenst voeren zij zelfs de werken uit. 

Programma

  • 12.00 uur: Ontvangst en verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 12.15 uur: Presentatie door Finiq
  • 12.50 uur: Start rondleiding
  • 13.30 uur: Netwerking
  • 14.30 uur: Voorzien einde

Voor meer info over dit gastbezoek kan je contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Contactpersoon

Adres

Finiq
Stokstraat 43a
8650 Klerken-Houthulst

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annuleren kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdig annuleren zal een fee aangerekend worden van 30 euro.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag