Skip to main content
Te gast bij Battery Supplies

Te gast bij Battery Supplies

Op dinsdag 6 oktober zijn we met Voka West-Vlaanderen te gast bij Battery Supplies in Deerlijk voor een unieke kijk achter de schermen.

Batterijspecialist Battery Supplies, met hoofdkantoor in Deerlijk, mocht vorig jaar twintig kaarsjes uitblazen. Sinds 1999 is Battery Supplies dé one-stop-shop voor alle mogelijke batterijbehoeften. Het gamma omvat, naast het aanbod voor de industrie, startbatterijen voor de auto of mobilhome, batterijen voor elektrisch handgereedschap, e-bikes, alarmsystemen, golfwagens, rolstoelen, enzovoort. Het magazijn van 10.000 m² is tot de nok gevuld met allerlei producten om snel te kunnen leveren. Ook voor alle laders en accessoires kunt u bij de specialisten van Battery Supplies terecht.

De gedrevenheid en de passie van de medewerkers van Battery Supplies legden het bedrijf geen windeieren. De afgelopen 20 jaar groeide het uit tot een 90-koppig team dat samen zorgt voor een omzet van 39 miljoen euro. Zij leveren niet enkel in Europa, maar in alle uithoeken van de wereld. Het winkelconcept van Battery Supplies, Battery Street, is eveneens in volle groei. Het richt zich op de particulier, kmo en professional. Met 7 winkels in België en Nederland en al veertien shop-in-shop-concepten, is er steeds een Battery Street in de buurt 

Battery Supplies draagt graag zijn steentje bij aan het milieu. Dankzij de herstelservice ‘Battery Fix’ kan de interne batterij van draadloze apparaten hersteld worden, of vervangen worden indien ze niet meer bruikbaar zijn. Battery Supplies gaat ook ecologische innovatie niet uit de weg. In samenwerking met enkele universiteitsstudenten werd een project uitgewerkt waarbij lithium-batterijbanken ingezet worden voor het opslaan van groene energie van zonnepanelen en windmolens. Tot slot kunt u bij Battery Supplies ook terecht voor de recyclage van oude batterijen. 

Programma

  • 12:00 uur: Ontvangst met broodje
  • 12.30 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 12.35 uur: Bedrijfspresentatie
  • 13.00 uur: Bedrijfsrondleiding
  • 14.00 uur: Netwerkmoment en afsluit 

Deze 'Te gast bij' is volzet. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Contactpersoon

Shirley Seynaeve

Eventteam

Adres

Battery Supplies
Nijverheidslaan 50/56
8540 Deerlijk

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een fee aangerekend worden van 30 euro. 
 

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx