Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Starten met raad van advies

Een raad van advies voor jouw bedrijf oprichten, waarom zou je dat doen? Zo’n raad van advies heeft heel wat voordelen voor je onderneming én voor jou persoonlijk. Maar hoe pak je dat dan aan? Dat leer je in deze opleiding. 

Als ondernemer vraag je geregeld ad hoc advies aan collega-ondernemers en mensen in je netwerk. Maar wanneer zet je precies de stap naar een echte ‘raad van advies’? Wat is dat eigenlijk? Wat is hun rol, en wat mag je er (niet) van verwachten? Welke mensen kies je? Welke verantwoordelijkheden en verplichtingen komen erbij kijken? Staat er een vergoeding of iets anders tegenover?

De stap om je adviesraad op te maken lijkt erg groot door al die praktische vragen. Toch is het een goed idee. Met een klankbord van mensen die je vertrouwt, en dat minder formeel is dan een raad van bestuur, kan je je bedrijf gericht doen groeien. Je valt terug op een orgaan dat het beste met jou én je bedrijf voorheeft. En tegelijk bouw je in deze opleiding een interessant netwerk van ondernemers uit. 

In twee praktische opleidingssessies geven experten van Deloitte je alle nodige kennis en inzichten over de raad van advies. Nadien koppelen we terug tijdens een ervaringsgerichte sessie: ideaal voor nog meer inspiratie. 

Programma

Sessie 1 | 19 maart | 9.30 uur tot 12.30 uur: Inhoudelijk

Sessie 2 | 26 maart | 9.30 uur tot 12.30 uur: Inhoudelijk

Sessie 3 | 25 april  | 9.30 uur tot 12.30 uur: Getuigenissen en ervaringsuitwisseling door ondernemers over hun eigen RVA

 

Voor wie? 

Ondernemers van kleine tot middelgrote ondernemingen die willen starten met een raad van advies of hun huidige adviesraad willen versterken. Ook wie nog niet overtuigd is van de voordelen, steekt hier zijn licht op.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Partner

In samenwerking met

Contactpersoon

Evy Gordts

Plato-coördinator regio Waasland

Adres

Kantoor Sint-Niklaas
Kleine Laan 28
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

€550 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Kmo-portefeuille
Voor deze opleiding is geen kmo-portefeuille van toepassing.

Annulatievoorwaarden
Annuleren kan tot ten laatste één week voor de start van de activiteit, via evy.gordts@voka.be. Annuleer je niet of laattijdig, is de volledige opleidingskost verschuldigd. Je kan je wel steeds laten vervangen door iemand anders.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels