Skip to main content

Start to golf - NOG 2 PLAATSEN

Wist je dat de kiem van vele zakendeals op de golfbaan ligt? Spreekt de combinatie van netwerken en tegelijk bewegen in fijn gezelschap je ook aan? Schrijf dan snel in.

Na het succes van de vorige jaren plannen we een nieuwe reeks golflessen voor wie graag de beginselen van de golfsport onder de knie krijgt.

Gedurende vijf lessen krijg je telkens anderhalf uur intensief les van een ervaren pro. Na een korte inleiding volgt telkens een uitgebreide en gevarieerde praktijkles. Bovendien kan je gedurende de lesperiode gratis individueel extra komen oefenen. Bij jouw laatste les oefen je de aangeleerde technieken verder in op enkele holes van het terrein, samen met je lesgever.

 

Praktisch

Donderdag 21 april - 28 april - 5 mei - 12 mei - 19 mei
Telkens van 19.00 tot 20.30 uur.


Het is belangrijk dat je bij de vijf lessen aanwezig bent (je kan geen les inhalen).
Het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie

Antwerp Golf School, Aartselaar

Deelname bedraagt 280 euro (excl. btw) voor vijf lessen, inclusief het gebruik van materialen en voldoende drankbonnetjes. We voorzien bij de start ook een fijn netwerkmoment.  Dit aanbod is exclusief voor voor leden van onze Kamer.

 

Contactpersoon

Ann Geerts

Manager Netwerkactiviteiten

Adres

Antwerp Golf School
Groenenhoek 10
2630 Aartselaar

Wanneer

Prijs

Het aantal plaatsen is beperkt.
Dit aanbod is exclusief voor voor leden van onze Kamer.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Gosselin