Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Jong Voka Kempen - Business speeddating by the dashboard light
JVK business speeddate

Jong Voka Kempen - Business speeddating by the dashboard light

Op dinsdag 17 maart starten we de dag met een ontbijt en speeddate in de showroom van Groep VDH Mercedes-Benz in Herentals.

Het concept is simpel: na een lekker ontbijt stap je met 3 andere deelnemers in een wagen van Mercedes om te business daten. Na enkele minuten wordt er doorgeschoven zodat je zoveel mogelijk personen leert kennen.
Na afloop van de business speeddate kan je nog napraten tijdens een netwerkmoment, en krijg je de kans om een testrit te maken!


Programma

08.00 uur – 08.45 uur:        ontvangst met ontbijt
08.45 uur – 09.00 uur:        welkomstwoord + toelichting speeddate en netwerktips!
09.00 uur – 10.00 uur:        business speeddate
10.00 uur – 11.00 uur:        testritten + netwerkmoment

 

Spreker

Leen Binnemans

Voka-collega Leen Binnemans geeft voor de start nog enkele tips mee om met motivatie en een juiste mindset aan de business speeddate te beginnen. 
Leen bouwde tijdens haar 16-jarige loopbaan bij Voka de nodige expertise op rond netwerken. Sommigen onder jullie kennen haar misschien nog als Plato-coördinator, ondertussen is ze Manager Communities en heeft ze enkele nieuwe communities opgestart zoals Topvrouwen en Leading Ladies. Vanuit haar ervaring vertelt ze ons hoe je – ja hoor, ook in een kort gesprek! – oprécht kan connecteren met je gesprekspartner om zo elk netwerkmoment optimaal te benutten. 


 

Partners Jong Voka Kempen 2020:

sponsors  JVK

Adres

Groep VDH Mercedes-Benz
Toekomstlaan 1
2200 Herentals

Wanneer

Prijs

Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via (Jong) Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse