Skip to main content
Map

Seminariereeks: Haal het beste uit Microsoft 365

Wil je graag de overstap zetten naar Microsoft 365 of ben je reeds een Microsoft 365-gebruiker die graag ten volle wil profiteren van de mogelijkheden van dit krachtig platform? Wil je de nieuwste functionaliteiten ontdekken en je organisatie naar een hoger niveau tillen? We dompelen je graag onder in de vele mogelijkheden via onze seminariereeks: Haal het beste uit Microsoft 365! 

Tijdens de seminariereeks nemen we je mee op reis doorheen het Microsoft 365-ecosysteem. De reeks bestaat uit 5 sessies. Je kan ervoor kiezen om een sessie apart mee te volgen, of om aan de volledige reeks deel te nemen.

  Sessie 1: Ontdek de kracht van het Microsoft-ecosysteem

  We starten met een overzichtssessie waarin we de fundamenten van Microsoft 365 verkennen en de vele mogelijkheden kort aanhalen. We laten je zien hoe Microsoft 365 je in staat stelt om samen te werken, informatie te delen en je productiviteit te verhogen.

  Sessie 2: Word productiever met OneNote, To Do, Planner, Bookings en Forms van Microsoft 365

  Ontdek de kracht van de productiviteitstools in Microsoft 365, zoals Outlook, OneNote en Planner. Leer hoe je je communicatie kunt stroomlijnen, je taken kunt organiseren en je tijd effectiever kunt beheren met behulp van deze tools. Ontdek handige tips en trucs om je dagelijkse werkzaamheden te optimaliseren en je productiviteit te verhogen.

  Sessie 3: Verhoog de betrokkenheid met Microsoft Viva

  Ontdek hoe Microsoft Viva je kan helpen om een moderne en geïntegreerde digitale werkplek te creëren. Leer hoe je de mogelijkheden van Viva kunt benutten om de betrokkenheid en het welzijn van je team te vergroten, kennis te delen en een cultuur van continue leren en ontwikkeling te stimuleren.

  Sessie 4: Ontdek de kracht van effectief documentenbeheer - Microsoft 365

  Leer hoe je documenten effectief kunt beheren, organiseren en delen. Ontdek de krachtige mogelijkheden van SharePoint en OneDrive, en leer hoe je ervoor kunt zorgen dat je team altijd toegang heeft tot de juiste informatie, op de juiste plaats en op het juiste moment.

  Sessie 5: Ontdek de kracht van het Power Platform - Microsoft 365

  Ontdek de wereld van het Power Platform en leer hoe je aangepaste apps kunt bouwen, gegevens kunt analyseren en bedrijfsprocessen kunt automatiseren zonder diepgaande programmeerkennis. Verken de mogelijkheden van Power Apps, Power Automate, Power BI en ontdek hoe je ze kunt gebruiken om je organisatie te transformeren.

  Sprekers

  Verschillende experten binnen ConXion, dat tevens ook Microsoft partner is. 

  Doelgroep

  Dit seminarie is gericht op beslissingsnemers of projectmanagers die enige affiniteit hebben met IT en mogelijk hun Microsoft-licentie onderbenutten. De opleiding staat open voor deelnemers uit verschillende sectoren, bv. diensten, zorg, maakindustrie, etc.

  Meer info?

  Heb je vragen over de reeks of wens je meer informatie?
  Aarzel niet om contact op te nemen.

  Ik wil graag meer informatie

  Contactpersoon

  Soraya Van Cauwenberghe

  Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

  Adres

  Voka | Brugge
  Kapellestraat 138 (Bedrijvencampus O-Forty)
  8020 Oostkamp

  Wanneer

  Prijs

  • Voka-leden: €990
  • Niet-leden: €1.485

  Per seminarie: 

  • Voka-leden: €220
  • Niet-leden: €330

  Voor dit seminarie kan je ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 dagen na de start van de sessie via www.kmo-portefeuille.be

  Benodigde informatie kmo-portefeuille

  • Het registratienummer van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen: DV.O104126
  • Type dienstverlening: opleiding
  • Datum inschrijving: 7/14/28 november 2023 & 5/12 december 2023
  • Projectbedrag: €990 voor leden, €1.485 voor niet-leden
  • Aantal opleidingsuren: 15 uren voor de volledige reeks, 3 uren per sessie
  • Thema: Digitalisering

  KMO-portefeuille

  Voorwaarden

  Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar soraya.vancauwenberghe@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

  Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

  Vraag het @ Voka

  Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

  Stel hier jouw vraag