Skip to main content

Seminarie: Zo genereert u de juiste traffic voor uw website

“Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?” Het is een vraag die veel ondernemers en marketingmanagers bezighoudt. En hoe graag we het ook willen, bezoekers vinden nu eenmaal niet zomaar de weg naar uw website... Ontdek in dit seminarie hoe u de juiste traffic voor uw website kunt genereren.

Het gaat er niet om, om zoveel mogelijk bezoekers naar uw website te krijgen, het gaat erom om de juiste bezoekers naar uw website te krijgen. Want, zeg nu zelf: wat heeft u aan websitebezoekers die niet geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten? Het succes zit dus in de kwaliteit van uw bezoeker en niet in de kwantiteit.  

In dit seminarie nemen we verschillende methodes onder de loep die als doel hebben de juiste doelgroep naar uw website te krijgen. Daarbij leggen we de nadruk op het realiseren van zoveel mogelijk rendement van de websitebezoeken. Denk maar aan een aanvraag voor meer informatie, de bestelling van een product of dienst, het inschrijven op de nieuwsbrief of het inplannen van een afspraak.  

De juiste traffic naar uw website trekken zal op termijn een groter rendement opleveren. Het heeft bovendien geen zin om slechts één keer bezoekers naar uw website te krijgen en er eenmalig de vruchten van te plukken. Het genereren van de juiste traffic is een permanente activiteit waar u voortdurend moet mee bezig zijn.  

We bekijken manieren om websites te analyseren voor zoekmachines, zoomen in op contentmarketing en leren hoe het inzetten op social media kan bijdragen tot de juiste websitetraffic. En of u nu alle geleerde tips uit dit seminarie toepast, of er maar een paar gebruikt, elk van deze tactieken kan apart al een steentje bijdragen om uw doelgroep naar uw website te trekken.  

Spreker

Emma Depaepe, brand builder bij ARTisteeq.

 

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u terecht bij Melissa Bruynsteen.

Contactpersoon

Melissa Bruynsteen

Member Services - Projectassistente

Adres

Voka | Brugge (O-Forty bedrijvencampus)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 200 euro
  • Niet-leden: 300 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
VZW - DigiChambers 2021
VZW - eATA 2021
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group