Skip to main content
  • Activiteiten
  • Seminarie: Waardecreatie : de kwalitatieve en kwantitatieve waarde drivers binnen jouw onderneming sturen

Seminarie: Waardecreatie : de kwalitatieve en kwantitatieve waarde drivers binnen jouw onderneming sturen

Hoe stuur je als ondernemer de waarde van jouw bedrijf? Welke value drivers hebben een impact op de waardering van jouw onderneming? Schrijf je nu in en kom het te weten tijdens dit seminarie.

Waardering van een vennootschap wordt veelal enkel bekeken in het kader van overname. Maar kennis van de processen en de parameters - zowel kwantitatief als kwalitatief - die een positieve invloed hebben op deze waardering, is ook een onmisbare voorwaarde om op een structurele, continue en gerichte manier waarde te gaan creëren, en een bewust Value Based Management te gaan voeren.

Volgende thema’s komen aan bod:

  • Hoe bepaal je de waarde van een vennootschap ?
  • Welke kwantitatieve zaken hebben een impact op die waardebepaling, en hoe kan je die actief gaan sturen ? Welke keuzes maken bedrijven die superieur duurzame prestaties neerzetten ? Welke lessen kunnen we daar als ondernemer uit trekken voor ons eigen bedrijf ?
  • Wat zijn de kwalitatieve waarde drijvers, en welke shortlist kunnen we daar voor ons bedrijf uit halen ? Waar liggen onze werkpunten ?

Na dit seminarie moet jij als ondernemer niet alleen de value drivers kennen, maar meteen ook een actieplan in handen hebben om op een actieve manier een Value Based Management te gaan voeren.

Voor meer info kan je terecht bij Steven Stichelbout.

Contactpersoon

Steven Stichelbout

Member Services - Overname, opvolging & groei

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 200 euro
  • Niet-leden: 300 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits jouw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group