Skip to main content
 • Activiteiten
 • Seminarie: Hoe haal je als kleine onderneming meer verkoop uit sociale media?

Seminarie: Hoe haal je als kleine onderneming meer verkoop uit sociale media?

Sociale media zijn een belangrijke pijler in de marketing- en salesstrategie van kmo's. Maar hoe bereik je potentiële klanten via kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram? Hoe evolueert je publiek van 'volgers' naar 'leads'? En welke content heeft je bedrijf daarvoor nodig?

Tijdens dit interactieve seminarie gaan we praktisch aan de slag. Je verzamelt concrete tips en inzichten die je na de workshop makkelijk zelf kan toepassen. Zo word je klaargestoomd om gericht nieuwe klanten te verwerven via je socialemediakanalen.

Programma

Dit seminarie wordt opgebouwd rond 3 cruciale pijlers voor een succesvolle socialemediastrategie:

 1. Je onweerstaanbaarheidsfactor verhogen
  We kijken op een strategische en klantgerichte manier naar je onderneming. Welke elementen maken jouw aanpak uniek? Hoe onderscheid je je van de concurrentie? Je leert je aanbod onweerstaanbaar positioneren én communiceren vanuit het perspectief van jouw ideale klant(en).
   
 2. Verleiden met slimme content
  We definiëren de verhaallijnen die je in staat zullen stellen om betekenisvolle relaties aan te gaan met je volgers. Welke content verspreiden we voor welke doelgroepen via welke kanalen? En welke doelen willen we daarmee bereiken? Aan de hand van inhoudelijke bouwstenen leggen we de fundamenten voor een contentplanning waarmee je bedrijf opvalt, overtuigt en top-of-mind blijft.  
   
 3. Scoren met social media advertising
  Socialemedia-advertenties zijn het ideale hulpmiddel om een specifieke doelgroep (doel)gericht te bereiken. Je leert alle do’s-and-don'ts om met betalende campagnes je salesdoelstellingen te realiseren. 

Spreker

Bavo Goos is de zaakvoerder van Smart-boost, en een marketeer en sales man pur sang. Hij bouwde een internationale carrière uit bij enkele topmerken en vertaalde die kennis en expertise naar advies, opleiding en coaching op maat van kmo's. De missie van Smart-boost? Ondernemers en hun teams uitdagen om meer en beter te verkopen.

Voor wie?

Voor zaakvoerders en marketingmedewerkers van kmo's die hun sociale media zelf beheren en op een doelgerichte manier tot betere resultaten willen komen

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro
Niet-leden: 400 euro

kmo portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel via mail naar de vermelde contactpersoon tot uiterlijk 7 werkdagen voor de start van het seminarie. Bij laattijdig annuleren blijft het volledige bedrag verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag