Skip to main content
  • Activiteiten
  • Seminarie: Fiscale Club Voka West-Vlaanderen - 6-maandelijkse fiscale update

Seminarie: Fiscale Club Voka West-Vlaanderen - 6-maandelijkse fiscale update

Tijdens dit seminarie gaan we na welke fiscale maatregelen vandaag voor u actueel zijn. Met wat moet u rekening houden en hoe ziet de fiscaliteit er in 2022 uit? 

Om uw bedrijf succesvol te leiden is het niet alleen belangrijk om voldoende inzicht te hebben in de actuele financiële situatie van uw bedrijf maar ook om op de hoogte te blijven van alle fiscale evoluties.

Tijdens het seminarie gaan we na welke fiscale maatregelen vandaag voor u actueel zijn. Met wat u rekening moet houden en hoe de fiscaliteit er in 2022 uitziet. Tijdens het seminarie is er ruim voldoende aandacht voor interactie.

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Johan Van Gool.

Sprekers

  • Yves Verdingh is Head of Tax bij BNP Paribas Fortis en professor Vennootschapsbelasting aan de HUB-EHSAL. Hij is een veelgevraagd spreker die de complexe materie rond fiscaliteit op een laagdrempelige en humoristische manier kan uitleggen.
  • Thibaud Claes, W.I.N.G.

Doelgroep

Het seminarie is bedoeld voor CFO’s, ondernemers en CEO’s. Het is de bedoeling om dit seminarie om de 6 maanden te organiseren.

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group