Skip to main content

Seminarie: De toekomst van de bedrijfswagens

Tijdens dit seminarie gaan we dieper in op de toekomst van de bedrijfswagen. Komen aan bod: de vergroening van het wagenpark, hoe kan u de keuze voor wagens met een gunstige "Total Cost of Ownership" stimuleren, hoe ziet de actuele fiscaliteit eruit en wat is de optimale financieringsmix,...

Het beheer van het wagenpark in een bedrijf is vandaag geen evidentie meer. Het is een delicate evenwichtsoefening tussen het aantrekken en behouden van talent en de beheersing van de kosten voor uw onderneming. U dient rekening te houden met heel wat verschillende facetten van een snel wijzigende reglementering. Het wagenpark toont bovendien aan voor welke waarden uw bedrijf staat en is een belangrijk instrument in de war for talent. Tijdens dit seminarie reiken we u sleutels aan opdat u een juiste beslissing zou kunnen nemen.

Thema's die aan bod komen:

  • Wat betekent “de vergroening van het wagenpark” concreet en hoe voert u dit door in de praktijk?
  • Hoe stimuleert u bestuurders in de keuze voor een wagen met een gunstige “Total Cost of Ownership (TCO)”?
  • Hoe ziet de actuele fiscaliteit eruit en hoe zal die evolueren in de toekomst?
  • Wat is de optimale financieringsmix?
  • Hoe introduceren we een Car Policy binnen het bedrijf en welke elementen spelen hierbij mee?

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Johan Van Gool.

Sprekers

Gregory Vanassche is Commercial Manager bij Westlease. Hij ontwikkelde in de loop der jaren een sterke visie rond het beheer van het wagenpark binnen een onderneming. Hij heeft tevens een duidelijk beeld hoe het wagenpark in de toekomst zal evolueren.

Caroline Van de Gehuchte is Manager HR & Talent en sociaal-juridisch expert bij Voka West-Vlaanderen. Zij implementeerde met succes een evenwichtig wagenbeleid binnen Voka West-Vlaanderen en geeft graag meer duiding bij de belangrijke sociaal-juridische vraagstukken tijdens het opmaken van een Car Policy.

Doelgroep

Het seminarie is bedoeld voor de verantwoordelijke van het wagenpark binnen het bedrijf. Dat kan de CFO zijn, de hr-manager, zaakvoerder of CEO.

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Adres

Westlease
Kleine Tapuitstraat 18
8540 Deerlijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Voor dit seminarie kunt u gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.  
Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group