Skip to main content

Seminarie: De toekomst van bedrijfswagens

  • Online

In dit online seminarie gaan we dieper in op de toekomst van de bedrijfswagen. Komen aan bod: de vergroening van het wagenpark, hoe stimuleer je de keuze voor wagens met een gunstige 'Total Cost of Ownership', hoe zit het met de actuele fiscaliteit, wat is de optimale financieringsmix,...

Inhoud

Het beheer van het wagenpark in een bedrijf is vandaag geen evidentie meer. Het is een delicate evenwichtsoefening tussen het aantrekken en behouden van talent en de beheersing van de kosten voor jouw onderneming. Je dient rekening te houden met heel wat verschillende facetten van een snel wijzigende reglementering. Het wagenpark toont bovendien aan voor welke waarden jouw bedrijf staat en is een belangrijk instrument in de war for talent.

Tijdens dit seminarie reiken we je sleutels aan zodat je een juiste beslissing kan nemen. Thema's die aan bod komen:

  • Wat betekent de vergroening van het wagenpark concreet en hoe voer je dit door in de praktijk?
  • Hoe stimuleer je bestuurders in de keuze voor een wagen met een gunstige 'Total Cost of Ownership' (TCO)?
  • Hoe ziet de actuele fiscaliteit eruit en hoe zal die evolueren in de toekomst?
  • Wat is de optimale financieringsmix?
  • Hoe introduceren we een Car Policy binnen het bedrijf en welke elementen spelen hierbij mee?

Inschrijven voor dit online seminarie kan via deze link. Voor meer info kan je contact opnemen met Johan Van Gool.

Sprekers

Gregory Vanassche is Commercial Manager bij Westlease. Hij ontwikkelde in de loop der jaren een sterke visie over het beheer van het wagenpark binnen een onderneming. Hij heeft ook een duidelijk beeld over hoe het wagenpark in de toekomst zal evolueren.

Johan Van Gool werkt bij Voka West-Vlaanderen. Hij geeft duiding over de financieringsmogelijkheden van het wagenpark en elementen die belangrijk zijn in de Car Policy. Hij plaatst ook enkele groene alternatieven in de kijker.

Doelgroep

Dit seminarie is bedoeld voor de verantwoordelijken van het wagenpark binnen een bedrijf. Dit kan de CFO zijn, de hr-manager, zaakvoerder of CEO.

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid als je bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Je aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 3 

KMO-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in de vorm van foto en/of film – dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag
Accent
DHL
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group