Skip to main content
cyber security

Seminarie: Awareness training cyber security

Awareness training cyber security: de human firewall is even belangrijk als de technische firewall. 

Wist u dat bijna de helft van de IT-beveiligingsincidenten (onopzettelijk) door eigen medewerkers wordt veroorzaakt? Ook al is uw technische firewall nog zo goed, als de menselijke schakel (de human firewall) niet weet hoe er mee om te gaan, dan zal de cybercrimineel er toch in slagen uw bedrijf de nodige info te ontfutselen. Door bewustmaking en training kunnen de grootste risico’s vermeden worden. 

Onder het motto ‘beter voorkomen dan genezen’, ligt de focus van deze training op de bewustmaking van de werknemers voor de IT-gerelateerde gevaren en de mogelijke schade die kan worden toegebracht.

Door deelname aan de awareness training wordt in de ondernemingen tevens een draagvlak gecreëerd om de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen en om te voldoen aan kwaliteitsnormen en de regelgeving ter zake.

Volgende onderwerpen komen tijdens deze training aan bod:

 • De achtergrond
 • Wachtwoorden
 • Veilig op het internet
 • E-mail
 • Veilig mobiel
 • IT-infrastructuur
 • Verzekering
 • Conclusie

Het gebruik van stemkastjes maakt deze training bijzonder interactief. De deelnemers krijgen na afloop de kans om een kennistest af te leggen.

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Marijke Bouciqué.

Spreker

Anthony Gesquière, cyber expert bij CRM Group.

crm group

Contactpersoon

Marijke Bouciqué

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: 190 euro
 • Niet-leden: 290 euro

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Erkenningsnummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 3

logo

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar marijke.boucique@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD Worx