Skip to main content

Samen met H2O op weg naar een veilige digitalisering

Op 16 juni verwelkomt H2O-lid aariXa ons in hun nieuw gebouw op het industrieterrein Daelemveld. Samen met H2O-lid Cats&Dogs gaan ze ons een interessante toelichting geven over IT en veiligheid. De 2 Erwinnen (Tips en Vermeulen) van aariXa creëren toekomstgerichte en betrouwbare software op maat terwijl Geert Surkijn van Cats&Dogs zorgt voor de veiligheid van digitale gegevens.

In tijden van voortschrijdende digitalisering houdt het operationeel houden van de IT-infrastructuur en het applicatielandschap meer in dan het leveren en onderhouden van PC's, servers en het netwerk. Waar dit vroeger het doel was, is dat tegenwoordig nog maar het begin. Voor ons als ondernemers is dit een grote uitdaging die vandaag zeer snel op ons afkomt.

aariXa zorgt dat de virtuele cloud-servers precies doen wat de organisatie nodig heeft: het ondersteunen en optimaliseren van bedrijfsprocessen, het operationeel en up to date houden van de software en alles bereikbaar stellen vanop eender welke locatie op deze planeet. Samen met Cats&Dogs zorgen zij ervoor dat dit op een veilige manier kan gebeuren. 

(Foto: Erwin Vermeulen, Erwin Tips & Geert Surkijn)

Erwin Vermeulen, Erwin Tips & Geert Surkijn

2 IT-bedrijven die de kennis en expertise samenbrengen om tot een goede eindservice voor de klant te komen, een unieke samenwerking!
 
We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen voor deze netwerkavond waar we ons door deze experts laten onderdompelen in de digitale wereld. 

 

Programma

  • 19.00 uur   ontvangst 
  • 19.30 uur   welkomstwoord door voorzitter Karlien De Turck 
  • 19.35 uur   aariXa, van toen tot nu 
  • 19.45 uur   informatieve uiteenzetting door aariXa en Cats&Dogs over hoe efficiëntieverhoging door digitalisering kan voor iedereen, terwijl het toch veilig blijft 
  • 20.30 uur   netwerkreceptie & kennismaking ondernemers Daelemveld 
  • 23.00 uur   einde 

 

Met ondernemende groeten

 
Het bestuur van H2O
Voorzitter Karlien De Turck (Kaasbrik), Philippe Reyners (Voka-KvK Limburg), Maarten Van Eyck (ADEM architecten), Katrien Vanrusselt (Flexorius) en Sylvia Vogelaar (Passion Works!) 

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging

Adres

aariXa
Industrieweg 1009
3540 Herk-de-Stad

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden van H2O 
Niet-leden: € 30

Voorwaarden

Inschrijven kan tot 10 juni

Een no-show fee van € 30 is verschuldigd tenzij annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk 10 juni. 

Alle prijzen zijn exclusief btw. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.