Skip to main content
Ruimte om te ondernemen in de Druivenstreek
  • Online

Ruimte om te ondernemen in de Druivenstreek

Ruimte om te ondernemen vormt een essentieel onderdeel van een gezond ondernemersklimaat. Maar hoe zit het met deze ondernemersruimte in de Druivenstreek: wat is het aanbod aan bedrijventerreinen en kmo-zones? Wat zijn de ambities van de verschillende gemeentes uit de regio? En komen ze ook overeen met de noden van ondernemers? 

Je komt het allemaal te weten tijdens een online infosessie op 22 oktober! Starten doen we met een intro door onze verantwoordelijke Ruimtelijke Ordening. Zij brengt verslag uit van de gesprekken die ze voerde met verschillende gemeentes en geeft een overzicht van de huidige situatie in de regio. Nadien geven we het woord aan Olivier Thiel en Cédric De Wilde van Immobel. Zij lichten toe hoe ze een kantorensite in Hoeilaart nieuw leven inblazen en herdopen tot 'The Woods', een mooi initiatief dat kansen biedt voor de streek. Aansluitend volgt een debat over de pijnpunten en opportuniteiten binnen de regio. Daarbij luisteren we naar jouw noden op vlak van ruimte om te ondernemen, zodat Voka gerichte acties kan ondernemen.

Programma en sprekers

12.45 uur: Verwelkoming
 

HeleneSpringer13.00 uur: Bedrijvenzones in kaart 
– Hélène SpringerAdviseur Belangenbehartiging Ruimtelijke Ordening, Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

 

Olivier Thiel13.20 uur: Voorstelling project ‘The Woods’ (Hoeilaart)
Olivier ThielHead of Development, Immobel


 

CedricDeWilde13.20 uur: Voorstelling project ‘The Woods’ (Hoeilaart)
Cédric De WildeJunior Developer, Immobel

Contactpersoon

Hélène Springer

Adviseur Belangenbehartiging RO & BTM

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Word lid van Voka!

Heb jij interesse om lid te worden van Voka Vlaams-Brabant? Laat uw gegevens achter, een accountmanager zal u contacteren.

Word lid van Voka!
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad