Skip to main content
 • Activiteiten
 • Recruiten via LinkedIn: vind nieuw talent in een wip en een knip!

Recruiten via LinkedIn: vind nieuw talent in een wip en een knip!

 • On- en offline

Nieuw talent in een wip en een knip, dankzij jouw op maat gemaakte LinkedIn-strategie

Veel vraag en weinig aanbod? Die formule is nefast op zowat alle vlakken. Ook op de arbeidsmarkt. Iedereen zit momenteel in hetzelfde schuitje. Gemakkelijk goede medewerkers vinden? Dat is passé. De arbeidsmarkt is verzadigd met een overvloed aan mogelijkheden, en beperkte profielen om de functies in te vullen. Dus waar begin je? Hoe pak je jouw strategie het beste aan om zo efficiënt mogelijk de beste profielen aan te trekken voor jouw openstaande functies? Dit traject geeft je een inkijk in de beste strategieën aan de hand van personal branding, inzetten van jouw ambassadeurs en een sterke copy om ‘u’ tegen te zeggen. 

Sessie 1: Personal branding en netwerken voor HR

Begin bij het begin: jouw persoonlijke LinkedIn-profiel. Het lijkt vanzelfsprekend, maar daar slaan de meesten de bal al mis. Een grote opportuniteit dus om jouw bedrijf eruit te laten springen! Met snelle, handige en slimme tips, staat jouw profiel in no-time op punt en ben je klaar om te werven.

Sessie 2: Zet jezelf en de medewerkers in als ambassadeur

Hoe vaak lees jij de reviews van een bepaald product of dienst als je iets koopt? Met recruitment is dat niet anders. Jouw employer branding valt of staat met jouw employee advocacy. Benieuwd hoe je dit in de praktijk omzet? Dat bekijken we in deze sessie. Verzeker je online visibiliteit dankzij impactvolle content dankzij jouw ambassadeurs!

Sessie 3: Storytelling: Schrijf je LinkedIn-vacature zoals een boek dat je niet meer kan loslaten!

Neem je potentiële kandidaat mee op reis doorheen je onderneming. Statische teksten zijn niet sexy, maar verhalen blijven hangen. Elke onderneming heeft haar eigen verhaal. Je moet alleen leren ontdekken hoe je dat op papier zet. In deze sessie leren we hoe je jouw verhaal kan omzetten tot een wervende vacature-tekst waardoor potentiële kandidaten nergens anders meer willen solliciteren dan bij jouw onderneming. Onmogelijk? Nee hoor! Met handige tips en tricks vloeit jouw verhaal in no-time uit je pen. 

Is je vacature klaar? Dan is het tijd om in LinkedIn te duiken. We hebben een aantal goede tips om ervoor te zorgen dat jouw vacature en bedrijf top-of-mind worden en blijven. Wil je graag een specifieke doelgroep bereiken met jouw vacature? We leren je de basics van adverteren op LinkedIn. 
 

Praktisch

 • Sessie 1 en 2 gaan online door.
  • Om deel te nemen, heb je enkel een goede internetverbinding nodig.
  • Interactiviteit is gegarandeerd, al jouw vragen kan je stellen via Q&A of chat.
  • De concrete link om deel te nemen, ontvang je de dag voor de opleiding.
  • Aanmelden kan telkens vanaf 13.50u
 • Sessie 3 gaat door op kantoor in Geel.
  • Voka - KvK Mechelen-Kempen, Kleinhoefstraat 9, 2440 Geel
  • De opleiding start om 13.30u.

Doelgroep

HR, marketing of communicatie professionals en zaakvoerders 

Valerie Deweirdt – Winger Academy

Valerie Deweirdt startte haar loopbaan binnen rekrutering en selectie en na enkele jaren ging ze aan de slag als hr-consultant. Ze ondersteunde heel wat organisaties in het selecteren van de juiste kandidaat en leidde ook heel wat hr-professionals op in het voeren van selectiegesprekken. Valerie deelt haar kennis en ervaring rond het gebruik van LinkedIn in de wereld van hr.
 

Valerie Deweirdt

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Wanneer

Prijs

Leden:
€390 Excl. BTW

Niet-leden:
€580 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €390/leden en €580/niet-leden. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 7,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

KMO-portefeuille

Advertentie Vermant - mei