Skip to main content
Map

Real estate-missie Lissabon

Op ontdekking met UPSI-BVS en Voka in Lissabon
Van Zuiderse vastgoedvibes tot internationaal netwerken

BVSvoka

 

 

Verbazingwekkende architectuur en levendige wijken langs de Atlantische kust maken van het zonovergoten Lissabon een razend populaire reisbestemming. De stad op zeven heuvels aan de monding van de Taag is ook een van de snelst groeiende stedelijke gebieden van Europa. Opvallende ontwikkelingen voeden er een bijzondere dynamiek op vlak van vastgoed. Onze exclusieve tweedaagse real estate-missie naar dé vastgoedhotspot van Zuidwest-Europa dompelt jou daarin helemaal onder.

Wat maakt deze missie speciaal?

  • Drie topspelers uit de Portugese vastgoedwereld - Ageas, Atenor en CBRE - geven je een glashelder beeld van de lokale markt.
  • Je bezoekt Alcantara Lisbon Offices (ALO), een indrukwekkend voorbeeld van moderne kantoorontwikkeling en Lx Factory, een voormalig industrieel complex dat opleeft als hip stadsdeel met trendy winkels en restaurants.
  • Je maakt kennis met het stadsontwikkelingsproject Praça de Espanha, een site vlakbij de ambassadewijk en het stadscentrum.
  • Op de Belgische ambassade verneem je het potentieel van Lissabon. Tijdens een lunch leg je interessante contacten met leden van de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel in Lissabon en afgevaardigden van Flanders Investment & Trade en AWEX.
  • Op uiteenlopende locaties, zoals het beroemde Parque das Naçöes (site Expo ‘98), Prata Riverside Village en Museum MAAT, doe je leerrijke indrukken op.

*Programma onder voorbehoud van wijzigingen

 

Contactpersoon

Maarten Cosijn

Commercieel- & Marketingdirecteur

Wanneer

Prijs

2.950 euro (excl. 21 % btw)

Inbegrepen zijn:

  • Privéchartervlucht vanuit Brussel
  • Eén overnachting in het luxueuze vijfsterrenhotel Tivoli Avenida Liberdade Lisboa, gelegen in het Parque das Naçöes
  • Lokale transfers per bus
  • Alle maaltijden
  • Exclusief programma met toonaangevende sprekers

*Persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Inschrijven kan tot 5 september 2023. Het aantal plaatsen is beperkt tot 40 volgens het principe first come, first serve. Annuleren is niet mogelijk, een vervanger meesturen kan tot 30 september 2023 mits betaling van een administratieve kost van 150 euro per vervanging.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan