Skip to main content

Real Estate Community 2021

De Real Estate sector is volop bezig zichzelf heruit te vinden, ook in de regio Mechelen-Kempen. Om samen slim naar de toekomst te kijken, werd in 2017 de Real Estate Community (REC) opgericht. Onder het motto: 'creating a smart future' komt deze community 4 keer per jaar samen. In 2019 maakten al 170 deelnemers deel uit van de community. Het deelnemersaantal is beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in om van je plaats verzekerd te zijn.

Doel

De bedoeling van de Real Estate Community is elkaar te versterken, te inspireren en nieuwe samenwerkingsvormen te ontdekken. Gedragen door 8 kernteamleden die representatief zijn voor de deelnemende doelgroep ontstaat telkens opnieuw een to-the-point programma dat elk jaar opnieuw erg gewaardeerd wordt. 

Voor wie? 

Ben jij een decision maker actief in vastgoed of een flankerende sector? Dan is de Real Estate Community iets voor jou! We verzamelen projectontwikkelaars, investeerders, makelaars, adviesbureaus, aannemers, architecten, juristen, ... Allemaal mensen met visie, die het verschil kunnen maken. 

Deelnemen aan deze community is op voordracht bij het kernteam en op basis van het Voka-lidmaatschap. Er kunnen maximum 2 sleutelfiguren per bedrijf deelnemen (bij grote bedrijven is dat uitzonderlijk 3). 

Deelnemerslijst, kernteam en achtergrondinformatie kan je via deze link op de community pagina raadplegen

Programma 2021

Jaarlijks word je als deelnemer getrakteerd op 4 avondprogramma’s met inspirerende sprekers, met een visie op de toekomst, en bezoeken aan locaties en projecten, die al concretiseren wat ons te wachten staat in de toekomst. 

In 2021 worden opnieuw 4 avondprogramma's uitgewerkt. Telkens van 18.30 u. tot 22.30 u. 

•    Sessie 1 (online/hybride bubbels) - dinsdag 23 februari 2021Peter de Keyzer
     Keynotes door o.a. Peter De Keyzer
     Thema: De vastgoedsector als veerkrachtige sector.  Impact van deze plotse crisis op lange termijn.
     De financieringsmodellen herbekeken?

 
•    Sessie 2 (online/hybride bubbels) - dinsdag 15 juni 2021
     Circulair bouwen/duurzaamheid
     Meer info over het thema volgt weldra.
 
•    Sessie 3 (fysiek/hybride) - dinsdag 21 september 2021
     Prefab/modulair bouwen
     Meer info over het thema en locatie volgt weldra.
 
•    Sessie 4 (fysiek/hybride) - dinsdag 23 november 2021
     Digitalisering in de sector
     Meer info over het thema en locatie volgt weldra.

 

Ook 2021 blijft een bijzonder jaar en dat vraagt bijzondere oplossingen

We werken terug naar fysieke sessies toe. Meteen met zijn allen samenkomen zal nog niet lukken in de eerste jaarhelft en we volgen uiteraard de geldende maatregelen.

Onze oplossing?

Graag nodigen we onze deelnemers uit in hybride bubbels van een 10 à 15 deelnemers op een gastlocatie. Vanop deze locatie belt men dan samen in op onze livestream. Zo zorgen we ervoor dat je nog steeds kan netwerken. Hetzij coronaproof maar in een aangenaam kader.

Gastlocaties gezocht

De deelnemers zijn onze kracht en zo kunnen we dit extra in de kijker zetten. Ben jij graag gastlocatie en kan jij een 10 à 15 deelnemers coronaproof installeren? Beschik je daarnaast ook over een stabiel internet en de mogelijkheid tot projecteren? Misschien ben jij dan 1 van onze 8 locaties die een hybride REC bubbel kan ontvangen.

Voor meer info kan je bij ann.coninx@voka.be terecht.

*Opgelet: het programma staat onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer informatie

Contacteer Hanne Van Laer via hanne.vanlaer@voka.be of 0475 85 53 40.

Contactpersoon

Hanne Van Laer

Manager Levenslang Leren

Wanneer

Prijs

€ 400,- per persoon voor het werkingsjaar 2021 voor in totaal 4 sessies.

Deze community is exclusief voor Voka - leden en op voordracht bij het kernteam

Deelnemen?
Neem contact op via hanne.vanlaer@voka.be

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Alle geregistreerde leden 2020 komen automatisch in aanmerking voor 2021, nieuwe deelnemers melden zich eerst als kandidaat aan.

Deelname is

  • op voordracht bij het kernteam
  • exclusief voor Voka-leden
  • is persoonlijk en er kunnen max.2 sleutelfiguren (directie/mgt) per bedrijf deelnemen

Annuleren van een inschrijving kan enkel via een mail aan ann.coninx@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de eerste sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag uitzonderlijk jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op een schadevergoeding. Om privacy redenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan gebruikt worden.

REC

 

Plan je bezoek in ons Experience Center!
Ontdek onze vacatures!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx