Skip to main content
powerevent

Powerevent Women Only – 5de editie

Special edition  - Challenge BE THE CHANGE   

Het Powerevent Women Only is een jaarlijks feest van inspiratie voor de Voka vrouwen community. Met dit event brengen we alle vrouwelijke intrapreneurs en entrepreneurs van onze leden bedrijven uit regio Mechelen en Kempen samen voor een inspirerende middag. Het zijn andere tijden en daarom doen we het ook anders voor onze 5de editie. Ben jij klaar voor de Challenge?  

Onze vijfde editie wordt een challenge day: be the change. Dit uniek concept heeft wereldwijd al tienduizenden mensen aangezet tot meer wederzijds begrip en échte connectie. In Amerika zetten onder meer MTV, Alanis Morissette,  Dr.Phil en Oprah Winfrey hun schouders eronder. In België en Nederland is het ook bekend van het TV-programma Over de streep en krijgt het programma steun van Rode Neuzen, Koning Boudewijn Stichting, Hart voor Limburg en enkele bedrijven oa. Colruyt Groep, Kreatos, Triodos Bank. 

powerevent 2018

De methode steunt op krachtige pijlers van veiligheid, herkenning, belichaming en diep-menselijke verbinding. De eenvoudig toepasbare basisprincipes vormen concrete tools voor thuis, op de werkvloer, in elk contact. Mensen worden dichter bij elkaar gebracht. En individueel krijg je de kans om jezelf, de ander, je job en je leven met een nieuwe, frisse blik bekijken!
De meest complete workshop voor mensen die graag willen groeien en ontdekken of een contactintensief beroep hebben.

Enkel door écht te zijn, maak je opréchte verbinding en dat is exact wat we gaan doen.
Klaar om uitgedaagd te worden?  
 
Schrijf je dan nu al in en reserveer jouw plaats voor de Network Edition op dinsdag 15 juni 2021 
Na dit event ga je naar huis met een netwerk voor het leven. #samengroeien 

Challenge day onder leiding van Betty Jeuris
Challenge day onder leiding van Betty Jeuris 

 

Nog niet helemaal overtuigd? Hieronder een trailer van de workshop.

Contactpersoon

Leen Binnemans

Manager communities

Wanneer

Prijs

€ 75 excl. BTW

Exclusief voor vrouwelijke Voka leden

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl