Skip to main content
Plato

Plato Marketingcommunicatie

Ben je een bedrijfsleider of verantwoordelijke die wil groeien als manager in het domein van marketing en communicatie? Dan is het nieuwe Plato-traject MARCOM, dat opstart op vrijdag 6 maart 2020, iets voor jou! 

Samen met 15 bedrijfsleiders verzamel je elke maand voor een pittige dialoog en inspirerende content rond eigen gekozen thema’s. Je vormt een hecht, enthousiast netwerk en stimuleert elkaar in groei, door kennis en ervaring te delen, onder de begeleiding van ervaren meters & peters. Naast iets, leer je via Plato ook iemand kennen. Een fijne surplus voor de ontwikkeling van jouw netwerk!

Hoe verloopt een Plato-traject?

 • De groepsindeling:
  Elke groep bestaat uit ongeveer 15 ondernemers, kaderleden of professionele medewerkers.
 • Kick-off: Kennismaking en samenstelling van het programma
  Je leert de andere deelnemers van je Plato-groep op een informele manier kennen. Je vult ook de nulmeting (= Plato-roos) in via het digitaal platform, je bepaalt je doelstellingen en de groepsagenda op korte en middellange termijn. Het is de basis voor de thema’s van de maandelijkse bijeenkomsten. 
 • Maandelijkse sessies:
  Een jaar kom je met je groep elke maand samen bij de deelnemende bedrijven. Na een inleiding over het thema door een expert, een begeleider of een deelnemer worden er ervaringen uitgewisseld, vragen beantwoord en kennis gedeeld.
 • Individuele begeleiding:
  Met specifieke vragen of problemen kan je altijd bij jouw begeleiders (meters en peters) terecht. Daarnaast kan er - via ons digitaal platform - ook gebruik gemaakt worden van het Plato-netwerk om een antwoord op jouw vragen te vinden. 
 • Overkoepelende sessies:
  Twee keer per jaar kom je met alle Plato-groepen uit de regio samen om de contacten tussen de deelnemers van de verschillende groepen te versterken. Op de overkoepelende sessies wordt er kort een managementthema behandeld. Daarna sluiten we af met een gezellige netwerkreceptie.

Plato Marketingcommunicatie

In dit Plato-traject staat marketingcommunicatie centraal. Via een mix van theorie en praktische uitvoering en opdrachten schaaf je je skills en vaardigheden bij. In groep bepaal je zelf welke topics binnen marketingcommunicatie je binnen jouw Plato-traject wil behandelen. Waar je ook aan wil werken, het kan een plaats krijgen binnen het traject. Bekijk hier de trajectfiche.

Mogelijke topics:

 • Trends & strategie
 • Branding-positionering
 • Online marketing
 • Mediatraining
 • Communicatieplan
 • Non-verbale communicatie
 • Marketingmix
 • ... (mee te bepalen op de kick-off op 6 maart 2020)

Voka – KvK Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor bedrijfsleiders of verantwoordelijken die hun ervaring en kennis willen delen om zo te leren van elkaar en te groeien op diverse domeinen.

In samenwerking met

platoAgentschap Innoveren & Ondernemen
ING

Contactpersoon

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 1.000,- 
Niet-leden: € 1.300,-

Prijzen zijn exclusief btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. 

Banner Allindus
Banner Hendrickx mei
Banner people coach april-mei
banner AC S Accountants april
banner VanRoey mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse