Skip to main content

Plato Leiderschap 2022-2023

Jaartraject in regio Kempen met o.a. peter Hugo Geuens (Sopraco) en Kris van Deursen (Estée Lauder).

Hugo Geuens van Sopraco over Voka Plato

Hoe pak ik als leider de uitdagingen van de toekomst aan, zonder aan concurrentiekracht in te boeten? In dit traject gaan we dieper in op de succesfactoren van innoverend leiderschap & toekomstgericht ondernemen. Innovatie steunt op een gemeenschappelijke visie, waarin de creativiteit van medewerkers volop wordt gestimuleerd. Blijf zoeken naar verbetering, anticipeer op opportuniteiten en benut ieders potentieel! Met dank aan Plato oprichter baron Stouthuysen voor de inspiratie.

Kick-off dag Kempen op 25 februari 2022, daarna 9 avondsessies bij de deelnemende bedrijven op dinsdagavonden + afstudeerfeest.

Hoe verloopt een Plato-traject?

  • Kennismakingsgesprek

Plato-coördinator Elien Vingerhoets komt graag eens bij je langs, of digitaal om je doelen te bespreken alsook om te kijken of Plato Marcom is wat je zoekt. Zo kan je alvast vrijblijvend kennismaken. 

  • De groepsindeling

Elke groep bestaat uit ongeveer 15 ondernemers, kaderleden of professionele medewerkers.

  • Kick-off: Kennismaking en samenstelling van het programma

Je leert de andere deelnemers van je Plato-groep op een informele manier kennen. Je vult ook de nulmeting (= Plato-roos) in via het digitaal platform, je bepaalt je doelstellingen en de groepsagenda op korte en middellange termijn. Het is de basis voor de thema’s van de maandelijkse bijeenkomsten. 

  • Maandelijkse sessies:

Een jaar kom je met je groep elke maand samen bij de deelnemende bedrijven. Na een inleiding over het thema door een expert, een begeleider of een deelnemer worden er ervaringen uitgewisseld, vragen beantwoord en kennis gedeeld. We houden dus zo’n 9 avondsessies.

  • Individuele begeleiding

Met specifieke vragen of problemen kan je altijd bij jouw begeleiders (meters en peters) terecht. Daarnaast kan er - via ons digitaal platform - ook gebruik gemaakt worden van het Plato-netwerk om een antwoord op jouw vragen te vinden. 

  • Overkoepelende sessies

Twee keer per jaar kom je met alle Plato-groepen uit de regio samen om de contacten tussen de deelnemers van de verschillende groepen te versterken. Op de overkoepelende sessies wordt er kort een managementthema behandeld.

Contactpersoon

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Wanneer

Prijs

1000 EUR (excl. BTW)

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Plan je bezoek in ons Experience Center!
VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
Ontdek onze vacatures!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx