Skip to main content

Plato Inspiratie- & infosessie: The Sky is NOT your limit

Plato brengt ondernemers bij elkaar om samen sterker te ondernemen. Op 14 november 2019 van 12 uur tot 14 uur doen we dit in de Lemenhoek in Sint-Katelijne-Waver tijdens een inspiratiesessie onder het motto “The Sky is NOT your limit”.

plato nancy vermeulen

 

 

Laat je inspireren door Pilote- en ruimtevaartexpert Nancy Vermeulen

Pilote- en ruimtevaartexpert Nancy Vermeulen, maakt er haar persoonlijke missie van om het universum dichter bij de mensen te brengen en omgekeerd. Ze is de eerste Vlaamse ruimtevaart-onderneemster. Tijdens de inspiratiesessie vertelt Nancy Vermeulen over de moeilijke weg die ze bewandelde om haar doelen te realiseren.

Als vrouwelijke piloot vloog ze op grote verkeersvliegtuigen o.a. tijdens de tweede Golfoorlog in Irak. In 2008 mocht ze deelnemen aan de astronaut selecties van de ESA. Zo zag ze als teamleider tijdens haar Marssimulatiemissie in de woestijn van Utah (USA) het belang van samenwerken tijdens ruimtereizen. Haar passie bracht haar in persoonlijk contact met een van de grote pioniers van de commerciële ruimtevaartindustrie, Virgin Galactic oprichter, Sir Richard Branson.

Space training academy

Sinds 2018 kunnen toekomstige ruimtetoeristen zich fysiek en mentaal voorbereiden in haar Space Training Academy. Nancy Vermeulen ontwikkelde hiervoor een uniek trainingsprogramma, in samenwerking met de “Desdemona Simulator” te Soesterberg, TU Delft en Cosmodrome te Genk.

De Plato inspiratiesessie is een must voor eenieder die sterker wil ondernemen! Na de inspiratiesessie is er uitbreid de mogelijkheid om bij een hapje en drankje te netwerken

In samenwerking met

PlatoAgentschap Innoveren & Ondernemen


 

Contactpersoon

Filip Vandeweyer

Plato coördinator

Adres

De Lemenhoek
Leemstraat 121
2861 Sint-Katelijne-Waver

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is wel verplicht.

Doelgroep:
Deze inspiratiesessie is ingericht voor bedrijven met meer dan 5 medewerkers. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse