Skip to main content
Plato Experten Hr Strategie
  • On- en offline

Plato Experten Hr Strategie

Dit traject richt zich tot hr-managers, hr business partners, hr-verantwoordelijken,… Kortom, alle hr-personen met ervaring die een community zoeken om ervaringen uit te wisselen, een klankbord te hebben en specifieke cases te behandelen. Dit lerend netwerk wapent zich bovendien ook voor de hr van de toekomst.

hr strategieDe behandelde thema’s binnen dit traject worden bepaald door de deelnemers zelf.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

opleiden is het nieuwe rekruteren – cobot's – AI in HR – digitale tools in HR – levenslang leren – evenwicht en vitaliteit bij werknemers – HR analytics – …

Dit traject gaat van start op 28 mei 2020 en is volzet.

Wenst u meer informatie over eventuele toekomstige trajecten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Nele Braem via nele.braem@voka.be.


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1000 euro
  • Niet-leden: 1300 euro

aio

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group